4.6 C
Craiova
miercuri, 26 ianuarie, 2022
MagazinRetete culinare

Retete culinare

ȘTIRI GdS

Paste cu sos de ceapă şi anşoa

Ingrediente: 250 g paste lungi/spaghete, 2 cepe mari, 5 anşoa în ulei, 3 căţei de usturoi, 15 gr fulgi...

Cotlet la tigaie cu sos de smântână şi ciuperci

Ingrediente: 700 g cotlet de porc feliat, sare, piper, 4 linguri de ulei, 300 ml apă fierbinte, 35 g...

Mâncare de cartofi cu carne tocată

Ingrediente: 800 g carne tocată de porc sau în amestec cu vită500 g ceapă (vreo 4-5 cepe albe și/sau roșii)7-8...

Brad de Crăciun cu cremă de brânză şi spanac

Ingrediente: 300 g spanac congelat, 6 linguri de cremă de brânză, 1/2 cană parmezan ras, 1 cană brânză cheddar...

Prăjitură însiropată cu mac și frişcă

Ingrediente: 3 ouă, 600 g zahăr pudră, 250 ml ulei, 250 ml lapte, 165 g griș, 130 g mac,...

Sarmale moldovenești

Ingrediente: 400 g de carne de porc tocată300 g de carne de vită tocată2 cepe2 pumni de orez3 linguri de...

Risotto cu ciuperci și bacon

Ingrediente: 1 1/4 cană de orez pentru risotto, 4 căni de supă de legume, 1/2 cană de vin alb sau rose, 1/2 cană de parmezan ras, 1 lingură ulei...

Chec cu fructe uscate şi nuci

Ingrediente: 250 g unt moale, 250 g făină, 250 g zahăr, 5 ouă, 1/2 plic praf de copt, 250...

Cheesecake cu jeleu de gutui

Ingrediente pentru blat: 100 g pişcoturi, 100 g unt Umplutură: 200 g cremă de brânză, 200 g smântână pentru frişcă, 100 g...

Ravioli cu carne și sos de portocale

Ingrediente: 700 de g de carne tocată, ulei de măsline, roșii cherry, un morcov, trei sau patru căței de...

SOCIAL MEDIA

81,522FaniÎmi place
874CititoriConectați-vă
681CititoriConectați-vă
28,200AbonațiAbonați-vă

Știri de ultima oră

ȘTIRI VIDEO GdS