-0.2 C
Craiova
sâmbătă, 18 ianuarie, 2020
Acasă Bani & Afaceri

Bani & Afaceri

ȘTIRI GdS

Drumul expres Craiova-Piteşti, tot cu frâna pusă şi la începutul lui...

Guvernul a alocat 96 de milioane de lei din bugetul de stat pentru drumul expres Craiova-Piteşti. Restul banilor ar urma să vină din fonduri europene. Însă CNAIR a confirmat pentru GdS că nici până acum nu a fost depusă cererea de finanţare pentru banii europeni nerambursabili. Pe un segment din Tronsonul 1 încă nu a fost emisă autorizaţia de construire.

Cum aflăm câţi bani avem în contul de la Pilonul II

Dacă angajatorul depune declaraţiile la ANAF şi plăteşte contribuţiile lună de lună, atunci şi angajaţii vor avea contribuţiile achitate la Pilonul II. Iată cum puteţi afla date despre sumele deţinute la Pilonul II şi despre cum funcţionează sistemul pensiilor administrate privat.

Sondaj GdS: Sunteţi de acord cu eliminarea TUTUROR pensiilor speciale?

Mii de cititori au răspuns la întrebarea adresată săptămâna trecută, la sondajul GdS, legată de pensiile speciale. Iată cum au votat cititorii, pe pagina de internet a Gazetei de Sud. De asemenea, am efectuat o analiză pentru a informa opinia publică despre pensiile speciale şi de serviciu: cine primeşte astfel de pensii, la ce vârste se pot pensiona. Dar mai ales, ce venituri li se iau în calcul la pensionare celor care au dreptul la pensii speciale.

SOCIAL MEDIA

62,238FaniÎmi place
874CititoriConectați-vă
599CititoriConectați-vă
22,300AbonațiAbonați-vă