-0.2 C
Craiova
sâmbătă, 18 ianuarie, 2020
Acasă Bani & Afaceri Afaceri de succes

Afaceri de succes

ȘTIRI GdS

Top 10 firme doljene după profitul din exploatare

Producătorul de maşini din Craiova şi furnizorii săi au înregistrat anul trecut cel mai mare profit din exploatare. Ceea ce arată că investiţiile în industria auto din Craiova sunt destul de profitabile. În top au intrat şi patru companii cunoscute, cu capital autohton, ce activează în agricultură, domenii conexe şi în producţia de motoutilaje.

Afacere de succes: Hella Craiova, firma care gândeşte softurile pentru maşinile...

Ştiaţi că, în aceste momente, la Craiova se concep unele softuri pentru maşini electrice şi maşini inteligente care vor apărea pe piaţă peste circa trei ani? Hella este o multinaţională care produce componente care echipează toate brandurile de maşini. O parte din această creaţie aparţine celor 350 de angajaţi de la Hella Craiova. Iată ce vor avea în plus noile generaţii de autovehicule.

Top 10 firme cu cele mai mari afaceri

Doar două companii din Dolj au depăşit în 2018 o cifră de afaceri de un miliard de lei. O companie activează în industrie şi are mii de angajaţi. Iar altă firmă face bani mulţi din servicii, fără prea mari eforturi. Cea mai mare cifră de afaceri din judeţ a depăşit 2,2 miliarde de euro.

Conferinta TEDx: Opt oameni de succes au inspirat craiovenii cu povestile...

Exista multi romani de success, care au avut idei marete si care, prin activitatea lor, au reusit sa schimbe ceva in tara si in lume. Povestile inspirationale ale opt personae, majoritatea tinere si cu legaturi in Craiova, au fost spuse sambata, la conferinta TEDx Mihai Viteazul Square.

SOCIAL MEDIA

62,238FaniÎmi place
874CititoriConectați-vă
599CititoriConectați-vă
22,300AbonațiAbonați-vă