20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
MagazinRetete culinare

Retete culinare - Pagina 3

ȘTIRI GdS

Ouă umplute cu nuci şi caşcaval

INGREDIENTE: 4 ouă fierte, 2-3 linguri de maioneză, 5 nuci, 50-70 g de cașcaval, un cățel de usturoi, sare,...

Gnocchi quattro formaggi

Ingrediente: 500 g gnocchi, 100 g gorgonzola, 100 g mozzarella, 100 g parmezan, 100 g ricotta, 200 ml smântână...

Chiftele de peşte cu orez şi cartofi

INGREDIENTE: 1 conservă de pește la alegere (240 g), 1 pahar de orez, 3 cartofi medii, 1 ceapă medie,...

Prăjitura cu nucă, cremă de vanilie şi lămâie

IngredienteNucile caramelizate: 200 g de nucă prajită, 10 linguri de zahăr. Blat: 500 g nucă, migdale şi alune prajite( sau o...

Pui cu gutui şi ceapă caramelizată

Ingrediente: 250 g piept de pui, 1 gutuie mare, 2 cepe medii, 100 g zahăr, 50 ml oțet de mere, 30 g făină, 50 g unt,...

Prăjitură cu mere

Dacă ești în căutarea unui desert cu mere ușor de făcut, cu ingrediente la îndemână și super gustos, atunci încearcă această rețetă de prăjitură cu mere Ingrediente 4-5 mere...

Gogoşari marinaţi dulci-acrișori pentru iarnă

Gogoşarii marinaţi sunt crocanți, dulci-acrișori, se fac repede și pot fi consumați imediat sau de-a lungul întregii ierni. Nu...

Plăcintă cu brânză şi praz

INGREDIENTE: 1 pachet de foetaj, 3-4 fire praz, 400 g brânză, 3 ouă, 100 g smântână, sare, piper, 3...

Brioșe cu mere caramelizate și scorțișoară

Ingrediente 1 cană lapte1 cană zahăr1 cană ulei1 ou2 căni făină1 linguriță praf copt500 g mere3-4 linguri zahăr tos1/2 linguriță...

Dovleac la cuptor cu zahăr și scorțișoară

Cu siguranță că dovleacul copt este unul din deserturile de toamnă ale copilăriei. Dovleacul copt este și un desert...

SOCIAL MEDIA

105,100FaniÎmi place
3,160CititoriConectați-vă
713CititoriConectați-vă
34,700AbonațiAbonați-vă

Știri de ultima oră

ȘTIRI VIDEO GdS