MagazinRetete culinare
Retete culinare - Pagina 29
Un preparat delicios poate transforma o simplă masă, într-un moment absolut special alături de familie. Descoperiţi aici cele mai bune reţete, care vă vor face să îndrăgiţi gastronomia şi să vă bucuraţi, de fiecare dată, de admiraţia celor din jur.
ȘTIRI GdS
Reţeta de weekend – Fursecuri fragede cu gem
Ingrediente: 300 g făină, 200 g unt moale, 100 g zahăr, un ou, un praf de sare, esenţă...
Reţeta de weekend – Carne în suc propriu la borcan
Ingrediente:3 kg carne de porc (piept şi ceafă), 3 linguri de sare de masă sau de murături, 1...
Reţeta de weekend – Biscuiţi cu cocos
Ingrediente:3 albuşuri, 200 g zahăr, 200 g nucă de cocos rasă, 100 g făină.Mod de preparare:Punem un...
Reţeta de weekend – Ciuperci cu usturoi şi pătrunjel
Ingrediente: 500 g ciuperci champignon, puţin ulei de măsline sau unt, 2-3 căţei de usturoi, curăţaţi şi feliaţi...
Cum preparăm cea mai delicioasă tobă de casă
Toba de casă este unul din preparatele nelipsite de la masă de Crăciun. Munceşti puţin mai mult ...
Reţeta de weekend – Paste cu zahăr, pesmet şi nuci
Ingrediente: 200 g paste, 2-3 linguri ulei, 3 linguri pesmet, 3 linguri nucă măcinată sau rasă, 4 linguri...
Reţeta de weekend – File de cod în crustă de susan
Ingrediente: 350 g file de cod, 1 ou, 70 g seminţe de susan, sare, piper, 1 linguriţă tarhon...
Pastă de conopidă cu brânză şi usturoi
Ingrediente: 300 g conopidă, 150 g cremă de brânză, 1 lingură maioneză, 2 căţei de usturoi, sare, piperMod...
Reţeta de weekend – Chiftele de fasole
Ingrediente: 800 g fasole albă boabe din conservă, miezul de la 3 felii de pâine, 1 legătură mărar,...
Reţeta de weekend – Salată de pui cu porumb şi iaurt
Ingrediente: Un piept de pui, o cutie mică de ciuperci, 2-3 castraveți acri, 100 ml iaurt, o conservă...