7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Coaste lipicioase

Ingrediente: 2 kg coaste de porc, 1/2 ceaşcă de ketchup, 1/3 ceaşcă de sos teriyaki, 1/4 ceaşcă de zeamă de lămâie, 1/4 ceaşcă de miere, 3 căței de usturoi pisați, 1/2 ceapă mică tocată mărunt, sos iute la alegere, ierburi aromatice, sare și piper

Mod de preparare:

Coastele se tranşează, se condimentează cu sare și piper și se aşază într-o tavă. Se dau în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade C.

După o oră, se ung bine pe toate părţile cu un amestec făcut din restul ingredientelor. Dacă nu consumaţi tot amestecul, ungeţi cu restul după alte 15 minute. În total, coastele trebuie să stea la cuptor o oră jumătate-două.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS