MagazinRetete culinare
Retete culinare - Pagina 20
Un preparat delicios poate transforma o simplă masă, într-un moment absolut special alături de familie. Descoperiţi aici cele mai bune reţete, care vă vor face să îndrăgiţi gastronomia şi să vă bucuraţi, de fiecare dată, de admiraţia celor din jur.
ȘTIRI GdS
Mâncare de cartofi cu carne tocată
Ingrediente:800 g carne tocată de porc sau în amestec cu vită500 g ceapă (vreo 4-5 cepe albe și/sau roșii)7-8...
Brad de Crăciun cu cremă de brânză şi spanac
Ingrediente: 300 g spanac congelat, 6 linguri de cremă de brânză, 1/2 cană parmezan ras, 1 cană brânză cheddar...
Prăjitură însiropată cu mac și frişcă
Ingrediente: 3 ouă, 600 g zahăr pudră, 250 ml ulei, 250 ml lapte, 165 g griș, 130 g mac,...
Sarmale moldovenești
Ingrediente:400 g de carne de porc tocată300 g de carne de vită tocată2 cepe2 pumni de orez3 linguri de...
Risotto cu ciuperci și bacon
Ingrediente: 1 1/4 cană de orez pentru risotto, 4 căni de supă de legume, 1/2 cană de vin alb sau rose, 1/2 cană de parmezan ras, 1 lingură ulei...
Chec cu fructe uscate şi nuci
Ingrediente: 250 g unt moale, 250 g făină, 250 g zahăr, 5 ouă, 1/2 plic praf de copt, 250...
Cheesecake cu jeleu de gutui
Ingrediente pentru blat: 100 g pişcoturi, 100 g untUmplutură: 200 g cremă de brânză, 200 g smântână pentru frişcă, 100 g...
Ravioli cu carne și sos de portocale
Ingrediente: 700 de g de carne tocată, ulei de măsline, roșii cherry, un morcov, trei sau patru căței de...
Cartofi Boulangere
Ingrediente: 1 kg cartofi, 2 cepe, 60 g unt, 200 ml supă de legume, 200 ml lapte, câțiva căței...
Gogoși la cuptor
INGREDIENTE 350 g făină 180 ml lapte călduț 10 g drojdie uscată 1 lingură unt nesărat 80 g zahăr 1 ou 1 vârf de linguriță nucșoară 1/2...