17.3 C
Craiova
vineri, 9 mai, 2025
MagazinRetete culinare

Retete culinare - Pagina 20

ȘTIRI GdS

Vinete la grătar marinate

Ingrediente: 2 vinete, opt linguri de ulei, o lingură de oţet simplu sau balsamic, usturoi după dorinţă, oregano, sare,...

Risotto cu morcovi şi parmezan

Ingrediente: 2 morcovi potriviți, 1 ceapă şi 1 cățel de usturoi tăiate feliuțe, 200 g orez arborio, 30 g...

Castraveţi muraţi de vară

Ingrediente: castraveţi 3-4 kg (pentru un borcan de 5 litri), mărar uscat, 1 ceapă, o căpăţână de usturoi, sare,...

Limonadă de pepene roșu

Ingrediente: 1 litru suc de pepene roșu, zeama de la 4-5 lămâi (circa 300 ml), 1-1,5 litri apă plată...

Plăcintă de cartofi rași

Ingrediente: 800 g cartofi, 60 g unt, 250 g cașcaval ras, 2 ouă, 5 linguri de smântână, 1 ceapă,...

Jeleu de pepene galben

Ingrediente: 500 ml suc de pepene (sau pulpa pasată şi strecurată), 40 g amidon, 50-100 g zahăr (în funcţie...

Sufleu de vanilie: Desertul care merge de minune cu înghețată

INGREDIENTE Aluat  20 g făină albă 000 250 ml lapte încălzit 60 g zahăr alb 30 g unt gras cu cel puțin 80% grăsime 20...

Paste cremoase cu avocado

INGREDIENTE  200 g paste (la alegere) 1 avocado copt o legătură de coriandru proaspăt tocat (opțional) 4 căței de usturoi tocat sau dat...

Tort dulce de dovlecei

Ingrediente: 150 g făină, 450 g dovlecei, 150 g zahăr, 50 g unt, 3 ouă, un plic praf de...

Caserolă de ceapă gratinată

TIMPI DE PREPARARE  Timp de preparare: 10 min Timp de gatire: 60 min Gata in: 70 min INGREDIENTE  3-4 cepe ulei de măsline sare, nucșoară și piper după gust 4 linguri unt 4 linguri...

SOCIAL MEDIA

105,100FaniÎmi place
3,160CititoriConectați-vă
713CititoriConectați-vă
36,500AbonațiAbonați-vă

Știri de ultima oră

ȘTIRI VIDEO GdS