15 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateÎncărcătorul pistolului pierdut de un polițist din București, găsit la groapa de gunoi

Încărcătorul pistolului pierdut de un polițist din București, găsit la groapa de gunoi

Un angajat de la o groapă de gunoi din judeţul Ilfov a anunțat poliţiştii după ce a găsit o pungă în care se afla un încărcător de pistol cu 15 cartuşe, a anunţat, joi seară, Poliţia Capitalei, scrie Digi24.

„În această seară, în jurul orei 20.30, un angajat al unei gropi de gunoi, din judeţul Ilfov, a sesizat poliţiştii cu privire la faptul că, în timp ce îşi desfăşura activitatea, a descoperit o pungă în care se afla un încărcător de pistol ce conţinea 15 cartuşe”, a transmis DGPMB.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au preluat bunurile găsite, urmând a fi predate Secţiei 12 Poliţie în vederea continuării cercetărilor, precizează sursa citată.

Un polițist din București și-a pierdut încărcătorul de la arma de serviciu, ceea ce a declanșat o anchetă internă la Poliția Capitalei. El era în prima zi de muncă.

Potrivit unui comunicat al Poliției, echipajul din care făcea parte polițistul începător a intervenit la un scandal, când i-a căzut încărcătorul, fără să-și dea seama.

Trei tineri au văzut totul, dar nu au spus nimic poliției. Ei au luat încărcătorul și l-au aruncat în coșul de gunoi al unei shaormerii din zonă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS