MagazinRetete culinare
Retete culinare - Pagina 23
Un preparat delicios poate transforma o simplă masă, într-un moment absolut special alături de familie. Descoperiţi aici cele mai bune reţete, care vă vor face să îndrăgiţi gastronomia şi să vă bucuraţi, de fiecare dată, de admiraţia celor din jur.
ȘTIRI GdS
Mâncărică de toamnă
Ingredientele necesare preparării acestei rețete postate pe site-ul: rețete.unica.ro.INGREDIENTE 600 g muşchiuleț de porc 3 ardei capia 1 ardei verde 2 dovlecei 2 cepe...
Prăjitură cu prune şi glazură
Ingrediente: 4 oua, 3/4 cană zahăr, 1 plic zahăr vanilat, 100 g unt moale, 1 cană făină, 2 linguriţe...
Salată de cartofi cu iaurt
Ingrediente: 1 kg de cartofi mici, doua fire de ceapă verde sau o mână de chives (arpagic verde), 4 linguri...
Vinete la grătar marinate
Ingrediente: 2 vinete, opt linguri de ulei, o lingură de oţet simplu sau balsamic, usturoi după dorinţă, oregano, sare,...
Risotto cu morcovi şi parmezan
Ingrediente: 2 morcovi potriviți, 1 ceapă şi 1 cățel de usturoi tăiate feliuțe, 200 g orez arborio, 30 g...
Castraveţi muraţi de vară
Ingrediente: castraveţi 3-4 kg (pentru un borcan de 5 litri), mărar uscat, 1 ceapă, o căpăţână de usturoi, sare,...
Limonadă de pepene roșu
Ingrediente: 1 litru suc de pepene roșu, zeama de la 4-5 lămâi (circa 300 ml), 1-1,5 litri apă plată...
Plăcintă de cartofi rași
Ingrediente: 800 g cartofi, 60 g unt, 250 g cașcaval ras, 2 ouă, 5 linguri de smântână, 1 ceapă,...
Jeleu de pepene galben
Ingrediente: 500 ml suc de pepene (sau pulpa pasată şi strecurată), 40 g amidon, 50-100 g zahăr (în funcţie...
Sufleu de vanilie: Desertul care merge de minune cu înghețată
INGREDIENTEAluat 20 g făină albă 000 250 ml lapte încălzit 60 g zahăr alb 30 g unt gras cu cel puțin 80% grăsime 20...