12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCotlet la tigaie cu sos de smântână şi ciuperci

Cotlet la tigaie cu sos de smântână şi ciuperci

Ingrediente: 700 g cotlet de porc feliat, sare, piper, 4 linguri de ulei, 300 ml apă fierbinte, 35 g unt, 250 g ciuperci, 200 g smântână pentru gătit (lichidă), 4 căţei de usturoi zdrobit

Mod de preparare:

Se condimentează feliile de cotlet cu sare şi piper pe ambele părti, apoi se pun în uleiul încins şi se prăjesc pe fiecare parte până cand carnea devine alba şi începe să se rumenească uşor.

Se adaugă apă fierbinte peste carne şi se lasă la gătit 30 de minute.

După ce apa scade şi carnea este pătrunsă, se întoarce pe fiecare parte ca să se rumenească frumos.

Ciupercile se spală, se feliază, apoi se călesc în unt 10 minute.

Se adaugă smântână pentru gătit şi usturoiul zdrobit, sare, piper şi se lasă la fiert zece minute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS