MagazinRetete culinare
Retete culinare - Pagina 21
Un preparat delicios poate transforma o simplă masă, într-un moment absolut special alături de familie. Descoperiţi aici cele mai bune reţete, care vă vor face să îndrăgiţi gastronomia şi să vă bucuraţi, de fiecare dată, de admiraţia celor din jur.
ȘTIRI GdS
Plachie de pește
Ingrediente 4 porții3 bucăți trunchi de pește macrou, 5 cepe, 50 ml ulei , 1/2 ardei gogoșar roșu, 1/2...
Piept de porc la cuptor, gătit întreg, cu varză murată călită
Ingrediente:1 bucată piept de porc, 2 verze murate, 1 plic mărar, 120 g unt, 3 cepe, 1 căpăţână...
Tartă cu ciocolată
Ingrediente (10 porții)Blat: 300 g făină, 200 g unt, 100g zahăr, 2 ouă.Pentru cremă: 150 g zahăr, 200...
Piept de curcan la cuptor cu miere, lămâie și portocală
Ingrediente:750 g piept de curcan, zeama de la o lămâie, zeama de la 2 portocale, 2 linguri de...
Sufleu de broccoli cu cartofi
Ingrediente: 4 cartofi, 100 g morcovi, 250 g brocoli, 40 g unt, 40 g făină, 425 ml lapte, 30...
Paste cu sos de ceapă şi anşoa
Ingrediente: 250 g paste lungi/spaghete, 2 cepe mari, 5 anşoa în ulei, 3 căţei de usturoi, 15 gr fulgi...
Cotlet la tigaie cu sos de smântână şi ciuperci
Ingrediente: 700 g cotlet de porc feliat, sare, piper, 4 linguri de ulei, 300 ml apă fierbinte, 35 g...
Mâncare de cartofi cu carne tocată
Ingrediente:800 g carne tocată de porc sau în amestec cu vită500 g ceapă (vreo 4-5 cepe albe și/sau roșii)7-8...
Brad de Crăciun cu cremă de brânză şi spanac
Ingrediente: 300 g spanac congelat, 6 linguri de cremă de brânză, 1/2 cană parmezan ras, 1 cană brânză cheddar...
Prăjitură însiropată cu mac și frişcă
Ingrediente: 3 ouă, 600 g zahăr pudră, 250 ml ulei, 250 ml lapte, 165 g griș, 130 g mac,...