8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Brioşe cu dovlecel

Ingrediente:

  • dovlecel – 1 bucată
  • roşii – 2 bucăţi
  • oua – 3 bucăţi
  • brânză – 300 g
  • praf de copt – 1 linguriţă
  • făină simplă – 100 g
  • sare, piper negru, ierburi

Mod de preparare:

Radeţi dovlecelul pe o răzătoare grosieră. Adăugaţi ouăle, condimentaţi-le şi bateţi-le cu o furculiţă. Adăugaţi brânza rasă şi amestecaţi.
Tăiaţi roşiile în bucăţi mici şi adăugaţi la masă.
Cernem făina, amestecăm cu praful de copt şi turnăm în masă, amestecăm.

Umpleţi cupele de brioşe unse cu ulei sau unt. Tăiaţi brânza în cuburi şi aşezaţi câte o bucăţică deasupra.
Preîncălziţi cuptorul la 170 de grade. Se coace aproximativ 20 de minute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS