Ingrediente: 500 g cartofi fierţi, 2 ouă, 380 g făină, 50 g caşcaval, 50 g unt, susan, curry, usturoi praf, piper, sare.
Mod de preparare:
Daţi cartofii pe răzătoare. Adăugaţi ouăle, apoi untul şi caşcavalul, dat şi el pe răzătoare, susanul, curry, praful de usturoi, piperul, sarea. Totul se va amesteca, după care se va adăuga făină până nu se mai lipeşte de mâini. Puneţi pe masă făină şi întindeţi o foaie din care tăiaţi pătrăţele sau cerculeţe. Ele se prăjesc într-o cratiţă cu mult ulei. Când sunt gata, se scot într-un castron cu hârtie absorbantă. Se pot servi atât calde, cât şi reci.
Pernuţe de cartofi
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei