25.1 C
Craiova
miercuri, 10 septembrie, 2025
MagazinRetete culinare

Retete culinare - Pagina 24

ȘTIRI GdS

Caserolă de ceapă gratinată

TIMPI DE PREPARARE Timp de preparare: 10 min Timp de gatire: 60 min Gata in: 70 minINGREDIENTE 3-4 cepe ulei de măsline sare, nucșoară și piper după gust 4 linguri unt 4 linguri...

Clafoutis cu căpșune

Ingrediente:500 g căpșune proaspete, tăiate felii, 1 lingură de zahăr, 3 ouă, 250 ml lapte, 100 g făină, 65...

TURRÓN – Nuga spaniolă cu migdale

TIMPI DE PREPARARE Timp de preparare: 15 min Timp de gatire: 40 min Gata in: 55 minINGREDIENTE 200 g de miere 150 g zahăr 250 g de migale crude 1 albuș de...

Reţeta de weekend – Fileuri de somon cu orez şi sos mediteranean

Ingrediente:65 g orez arborio, 6 măsline Kalamata, pătrunjel (după gust), un ardei gras roşu, 2 linguri mazăre, o lămâie,...

Borș moldovenesc cu ciuperci

TIMPI DE PREPARARE Timp de preparare: 30 min Gata in: 30 minINGREDIENTE 300 g ciuperci 500 g varză 1 ardei 1 gogoşar 1 ceapă roşie 3-4 cartofi 100 g roşii prunişoare 2 morcovi 2...

Chiftele de orez cu cașcaval

TIMPI DE PREPARARE Timp de preparare: 5 min Timp de gatire: 15 min Gata in: 20 minINGREDIENTE 1 lingura bulion 300 ml suc de roşiiPentru sos 100 g mozzarellaPentru umplutură: ulei pentru...

Conopidă de post în pâine

TIMPI DE PREPARARE Timp de preparare: 40 min Timp de gatire: 40 min Gata in: 80 minINGREDIENTEPentru aluat 200 g margarină 400 g făină 1 praf sare 50 ml apă mineralăPentru umplutură o...

Ciulama de ciuperci Champignon

TIMPI DE PREPARARE Timp de preparare: 15 min Timp de gatire: 15 min Gata in: 30 minINGREDIENTE 1 kg ciuperci champignon 1/2 pachet unt 4 linguri făină 800 ml lapte sare piper 1 legătură pătrunjelMOD...

Negresă de post, cea mai simplă rețetă

TIMPI DE PREPARARE Timp de preparare: 5 min Timp de gatire: 30 min Gata in: 35 minINGREDIENTE 280 g făină; 240 ml apă; 250-280 g zahăr; 100 g cacao pudră; 80-100 ml ulei; 1...

Gogoși de post

TIMPI DE PREPARARE Timp de preparare: 10 min Timp de gatire: 20 min Gata in: 30 minINGREDIENTE 500 g faină; 250 ml apă (călduţă, neapărat!); 25 g drojdie proaspătă; 50 ml ulei; 2-3...

SOCIAL MEDIA

105,100FaniÎmi place
3,160CititoriConectați-vă
713CititoriConectați-vă
37,200AbonațiAbonați-vă

Știri de ultima oră

ȘTIRI VIDEO GdS