3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRetete culinareBrad de Crăciun cu cremă de brânză şi spanac

Brad de Crăciun cu cremă de brânză şi spanac

Ingrediente: 300 g spanac congelat, 6 linguri de cremă de brânză, 1/2 cană parmezan ras, 1 cană brânză cheddar rasă, 1 pachet aluat de pizza, unt, 1/2 linguriţă praf cu usturoi (opţional)

Mod de preparare

Preîncălzim cuptorul la 180 de grade celsius. Luăm o tavă de copt şi o întoarcem cu fudul în sus. O ungem cu unt şi punem o foaie de copt. Luăm 1/2 din blatul de pizza pe care îl întindem puţin şi decupăm aluatul în formă de brad.
Între timp pregătim crema de branză, amestecând crema de branză cu spanacul (pe care l-am călit 5 minute în unt), parmezanul ras şi evental praful de usturoi. Amestecăm totul bine până obţinem o cremă de brânzî. Punem această cremă deasupra aluatului, apoi vom împrăştia peste crema şi brânză cheddar rasa. La final vom pune şi cealalta parte de aluat peste branza cheddar pe care l- am decupat in forma de brad.
Tăiem apoi aluatul astfel încât să putem rasuci aluatul şi să obţinem crenguţele de brad.
Băgăm la cuptor până se rumeneşte. Când scoatem de la cuptor mai ungem brăduleţul cu un pic de unt topit şi gata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS