Ingrediente: 3 castraveţi mari, un ardei capia, 1/3 cană de ulei de măsline extravirgin, 150 grame de alune prăjite şi nesărate, 2 linguri de oţet din vin roşu, un căţel mare de usturoi tăiat mărunt, sare şi piper, ceapă verde şi roşii tocate pentru a orna supa.
Mod de preparare:
Curăţaţi castraveţii de coajă şi de seminţele mari şi tocaţi-i bucăţi. Tăiaţi ardeiul gras pe jumătate pe lungime şi curăţaţi-l de seminţe. Pasaţi castraveţii şi o jumătate de ardei capia, amestecându-i într-un blender cu apă, ulei, alune, oţet, usturoi, sare şi piper până când se omogenizează, devenind o supă-cremă. Transferaţi amestecul într-un castron şi daţi-l la rece aproximativ două ore. Se mănâncă rece. Înainte de a servi supa, mai potriviţi-o de sare şi piper. Tocaţi cealaltă jumătate de ardei capia şi ornaţi farfuria cu roşii, ceapă verde şi ardei capia tocat.
Supă-cremă de castraveţi şi ardei
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei