Ingrediente: 350 g file de peşte (de preferinţă un peşte alb, gen pangasius, cod), un ou, sare, piper, 3 cepe, 4 cartofi, 2 morcovi, 2 ardei graşi, suc de roşii sau bulion, mărar, pătrunjel, leuştean, borş.
Mod de preparare:
Se pun la fiert trei litri de apă cu câteva picături de ulei. Se adaugă legumele tocate.
Perişoarele: se dă prin maşina de tocat fileul de peşte, se adaugă un ou, puţin mărar şi pătrunjel, apoi sare şi piper. Din acest amestec se vor forma perişoare.
Când aproape au fiert legumele, se potriveşte după gust cu sare, se adaugă sucul de roşii sau bulionul şi se pun perişoarele în ciorbă. După ce au fiert, se adaugă borşul, se lasă pe foc zece minute şi se pune pătrunjel şi leuştean tocat mărunt.
Menţiuni: Se poate servi cu o lingură cu smântână
Timp de preparare: o oră
Dificultate: scăzută
Ciorbă de perişoare din peşte
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei