34.4 C
Craiova
luni, 7 iulie, 2025
Știri de ultima orăLocalMizerie si nereguli

Mizerie si nereguli

• Hamburgerii erau preparati cu parizer vechi, linga cosul de gunoi • Angajatii nu aveau analizele medicale la zi si nici contracte de munca • Unul dintre patroni „a dat bir cu fugitii“ la sosirea inspectorilor OJPC

In fast-food-ul „La Perla“, de linga Piata Centrala din Craiova, conditiile igienico-sanitare sint ignorate, iar sanatatea consumatorilor este pusa in pericol. „Toate produsele erau depozitate intr-un singur frigider, iar parizerul folosit la prepararea hamburgerilor era vechi si se oxidase. Am gasit niste carne tocata, decongelata, despre care vinzatoarele nu au stiut sa spuna la ce o foloseau. Uleiul in care se prajeau cartofii era neschimbat de mult timp, ceea ce contravine legilor pentru protectia consumatorului. Peste tot am gasit multa mizerie. Gunoiul era tinut chiar linga masa pe care se pregateau produsele solicitate de clienti“, sustine Dumitru Ionescu, inspector la Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Dolj.

Personalul angajat nu avea analizele medicale la zi si nici contracte de munca, deoarece „se afla inca in perioada de proba“. In momentul in care inspectorii OJPC i-au cerut documentele de provenienta a marfii si autorizatiile sanitare de functionare si sanitar-veterinare, Latino Nuna, unul dintre patronii societatii, a plecat dupa ele si nu s-a mai intors.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS