MagazinRetete culinare
Retete culinare - Pagina 19
Un preparat delicios poate transforma o simplă masă, într-un moment absolut special alături de familie. Descoperiţi aici cele mai bune reţete, care vă vor face să îndrăgiţi gastronomia şi să vă bucuraţi, de fiecare dată, de admiraţia celor din jur.
ȘTIRI GdS
Brioşe cu dovlecel
Ingrediente:dovlecel - 1 bucatăroşii - 2 bucăţioua - 3 bucăţibrânză - 300 gpraf de copt - 1 linguriţăfăină simplă...
Pui la cuptor în stil asiatic
Ingrediente:100 ml sos de soia20 g ghimbir (proaspăt, răzuit)20 g usturoi granulat75 g mierePiper700 g pulpe de pui (superioare,...
Vinete cu mozzarella în sos de roşii
Ingrediente:2 vinete250 g mozzarella1 cană de pesmet1 borcan Sos de roşii cu busuiocpătrunjel verde tocat.sare şi piperăMod de preparare:Spălaţi...
Supă rece de roşii – Gazpacho
Ingrediente1 kg roşii bine coapte1 castravete de seră1 ardei roşu1 ceapă roşie2 căţei usturoizeama de la 1/2 lămâie1 lingură...
Plăcintă haiducească
Ingrediente (10 porții)300 ml lapte500 g aluat foitaj200 g ficat de vită sau de porc200 g carne tocată de...
Ghiveci de legume
Ingrediente:700 g vinete700 g cartofi400 g ceapă400 ml sos de roșii1 ardei gras3 căței de usturoi3-4 fire de țelină1/2...
Chec cu fructe de pădure
INGREDIENTE200 g făină250 g fructe de pădure roşii decongelateun plic praf de copt120 g zahăr tos3 ouăun plic zahar...
Rulouri de vinete în sos marocan
Ingrediente:2 vinete mari300 g brânză de vaci sau tofu pentru vegetarieni2 căţei de usturoi3 cepe verzi1/2 linguriţă sareSosul Marocan:2...
Îngheţată rapidă cu căpşune
Ingrediente: 500 g căpşune congelate; 250 g iaurt;1 lingură de miere.Mod de prepararePune căpşunele congelate, iaurtul şi o lingură de miere...
Ştrudel cu vişine şi zmeură
IngredientePentru aluat:200 g unt rece100 g sana2 oua3 linguri îndulcitor pudră450-500 g făinăun praf de sare, 2 linguriţe vaniliePentru...