MagazinRetete culinare
Retete culinare - Pagina 19
Un preparat delicios poate transforma o simplă masă, într-un moment absolut special alături de familie. Descoperiţi aici cele mai bune reţete, care vă vor face să îndrăgiţi gastronomia şi să vă bucuraţi, de fiecare dată, de admiraţia celor din jur.
ȘTIRI GdS
Salam de biscuiţi
Ingrediente500 g biscuiţi200 g unt100-150 g rahat (pot fi şi jeleuri)150 g nucă prăjită şi măcinată (alune, migdale, fistic)100...
Cordon Bleu de pui la cuptor
Ingrediente2 bucăți de piept de pui (circa 200g fiecare)4 felii cașcaval4-6 felii de șuncă (circa 80 g)1 ou2 linguri...
Maioneză de post din avocado
INGREDIENTE: 2 bucăţi mici de avocado, ulei de floarea soarelui sau măsline, 2 linguri suc de lămâie, sare, piperMOD...
Plachie de pește
Ingrediente 4 porții3 bucăți trunchi de pește macrou, 5 cepe, 50 ml ulei , 1/2 ardei gogoșar roșu, 1/2...
Piept de porc la cuptor, gătit întreg, cu varză murată călită
Ingrediente:1 bucată piept de porc, 2 verze murate, 1 plic mărar, 120 g unt, 3 cepe, 1 căpăţână...
Tartă cu ciocolată
Ingrediente (10 porții)Blat: 300 g făină, 200 g unt, 100g zahăr, 2 ouă.Pentru cremă: 150 g zahăr, 200...
Piept de curcan la cuptor cu miere, lămâie și portocală
Ingrediente:750 g piept de curcan, zeama de la o lămâie, zeama de la 2 portocale, 2 linguri de...
Sufleu de broccoli cu cartofi
Ingrediente: 4 cartofi, 100 g morcovi, 250 g brocoli, 40 g unt, 40 g făină, 425 ml lapte, 30...
Paste cu sos de ceapă şi anşoa
Ingrediente: 250 g paste lungi/spaghete, 2 cepe mari, 5 anşoa în ulei, 3 căţei de usturoi, 15 gr fulgi...
Cotlet la tigaie cu sos de smântână şi ciuperci
Ingrediente: 700 g cotlet de porc feliat, sare, piper, 4 linguri de ulei, 300 ml apă fierbinte, 35 g...