35.4 C
Craiova
sâmbătă, 5 iulie, 2025
MagazinRetete culinare

Retete culinare - Pagina 15

ȘTIRI GdS

De ce se mănâncă, de fapt, pește în noaptea de Revelion

Mulți se întreabă de ce se mănâncă, de fapt, pește în noaptea de Revelion. Se spune că peștele nu trebuie să lipsească...

Rețeta salvatoare de Sărbători: Aluat de cozonac la mașina de făcut pâine

Când pregătirile sunt în toi, o grijă în minus e o adevărată gură de aer. Mai ales când e...

Minicozonaci cu nucă

IngredientePentru aluat: 900 g făină; 300 g margarină; 3 ouă; 50 g drojdie; 8 linguri zahăr; 1 cană...

Chec de post cu cacao

INGREDIENTE: 3 căni făină, 2 căni zahăr, 2 căni apă minerală, 3/4 cană ulei, 1 1/2 plic praf de...

Plăcintă sărată cu dovleac

Ingrediente:Pentru foi/ fillo:450 g făină200 g apă călduţăo lingură de oţet50 ml de uleio lingurita de sare.Pentru umplutură1 kg...

Ciocolată albă de casă cu nuci şi stafide

Ingrediente:300 g lapte praf; 4 linguri nuci (alune de pădure/arahide/nucă); 4 linguri stafide/merişoare; 100 ml lapte integral; 1/2 pachet unt; 10 linguri zahăr; esenţă vanilie.MOD...

Mâncare de prune uscate

Pentru o zi de post, rețeta de mâncare de prune cu zahăr ars este mai mult decât perfectă. Este...

Budincă de cuscus cu fructe de pădure

Ingrediente: 500 g cuscus, 500 ml lapte, 3 ouă, 5 linguri zahăr, 200 g fructe de pădureMod de preparare:Bate...

Prăjitură cu griş şi chefir

INGREDIENTE: 400 g chefir, 320 g griș, 360 g zahăr, 260 g făină, 200 ml ulei de floarea-soarelui, 10...

Conopidă cu ficăţei la cuptor

Ingrediente: 500 g ficăţei de pui, 300 g conopidă, 150 g mozzarella, 4 ouă, 2 linguri smântână, pesmet, sare,...

SOCIAL MEDIA

105,100FaniÎmi place
3,160CititoriConectați-vă
713CititoriConectați-vă
36,900AbonațiAbonați-vă

Știri de ultima oră

ȘTIRI VIDEO GdS