MagazinRetete culinare
Retete culinare - Pagina 15
Un preparat delicios poate transforma o simplă masă, într-un moment absolut special alături de familie. Descoperiţi aici cele mai bune reţete, care vă vor face să îndrăgiţi gastronomia şi să vă bucuraţi, de fiecare dată, de admiraţia celor din jur.
ȘTIRI GdS
De ce se mănâncă, de fapt, pește în noaptea de Revelion
Mulți se întreabă de ce se mănâncă, de fapt, pește în noaptea de Revelion. Se spune că peștele nu trebuie să lipsească...
Rețeta salvatoare de Sărbători: Aluat de cozonac la mașina de făcut pâine
Când pregătirile sunt în toi, o grijă în minus e o adevărată gură de aer. Mai ales când e...
Minicozonaci cu nucă
IngredientePentru aluat: 900 g făină; 300 g margarină; 3 ouă; 50 g drojdie; 8 linguri zahăr; 1 cană...
Chec de post cu cacao
INGREDIENTE: 3 căni făină, 2 căni zahăr, 2 căni apă minerală, 3/4 cană ulei, 1 1/2 plic praf de...
Plăcintă sărată cu dovleac
Ingrediente:Pentru foi/ fillo:450 g făină200 g apă călduţăo lingură de oţet50 ml de uleio lingurita de sare.Pentru umplutură1 kg...
Ciocolată albă de casă cu nuci şi stafide
Ingrediente:300 g lapte praf; 4 linguri nuci (alune de pădure/arahide/nucă); 4 linguri stafide/merişoare; 100 ml lapte integral; 1/2 pachet unt; 10 linguri zahăr; esenţă vanilie.MOD...
Mâncare de prune uscate
Pentru o zi de post, rețeta de mâncare de prune cu zahăr ars este mai mult decât perfectă. Este...
Budincă de cuscus cu fructe de pădure
Ingrediente: 500 g cuscus, 500 ml lapte, 3 ouă, 5 linguri zahăr, 200 g fructe de pădureMod de preparare:Bate...
Prăjitură cu griş şi chefir
INGREDIENTE: 400 g chefir, 320 g griș, 360 g zahăr, 260 g făină, 200 ml ulei de floarea-soarelui, 10...
Conopidă cu ficăţei la cuptor
Ingrediente: 500 g ficăţei de pui, 300 g conopidă, 150 g mozzarella, 4 ouă, 2 linguri smântână, pesmet, sare,...