28.3 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljO femeie de 80 de ani - violata, apoi ucisa in bataie

O femeie de 80 de ani – violata, apoi ucisa in bataie

• O femeie de 80 de ani a fost violata, apoi omorita in bataie de un tinar de 22 de ani, din comuna doljeana Plenita • Concubina violatorului – insarcinata in luna a noua – a incercat zadarnic sa-si salveze iubitul, mintind ca a fost cu ea in alta localitate in momentul savirsirii crimei • Pentru fapta sa, criminalul risca sa stea dupa gratii 25 de ani

Florin Adrian Olaru, de 22 de ani, din comuna doljeana Plenita, a fost duminica seara la o nunta, in localitate. Dupa ce a baut virtos, i-a venit pofta de amor. Si cum acasa nu putea sa aiba parte de asta, concubina lui fiind insarcinata in luna a noua, i-a trecut prin cap sa-i faca o vizita vecinei lui, Gheorghita Serp, de 80 de ani. Batrina era semiparalizata, fiind ingrijita chiar de mama lui Florin Adrian Olaru.

Violata, apoi omorita in bataie

Pe la ora 4.00, in plina noapte, Florin Adrian Olaru a patruns in locuinta batrinei, profitind si de faptul ca usa nu era zavorita. A trezit-o pe femeie si a inceput sa traga hainele de pe ea. Cum Gheorghita Serb a incercat sa opuna rezistenta cu putinele ei puteri, tinarul a lovit-o cu pumnii si cu picioarele. Apoi a violat-o cu bestialitate pe cea care i-ar fi putut fi strabunica.

Dupa ce si-a satisfacut poftele, agresorul a batut-o din nou pe victima, apoi a plecat linistit acasa si s-a culcat linga concubina lui. Iar batrina – cu opt coaste rupte, puternice traumatisme craniene, toracice si ale membrelor – a murit in patul in care fusese violata. Decesul a survenit ca urmare a loviturilor primite, dupa cum au stabilit medicii legisti in urma autopsiei.

Un alibi fals care n-a tinut

Principalul suspect al politistilor si procurorilor era Florin Adrian Olaru. Insa, acesta se destainuise rudelor si, cu ajutorul acestora, incercase sa-si creeze un alibi. Chiar si concubina lui, Melania Cornea, de 23 de ani, a sustinut – jurindu-se cu mina pe burta, pe copilul ei care urma sa vina pe lume – ca Florin n-a fost in localitate, fiind plecat cu ea vreme de citeva zile la niste rude din comuna Unirea. Minciuna s-a intors impotriva ei, cuprinzind-o durerile la postul de politie, chiar in momentul anchetei. Ori poate, asa cum cred politistii, a fost doar o scena de teatru, menita sa-i impresioneze pe oamenii legii, caci durerile i-au trecut brusc in momentul in care a ajuns cu ambulanta la spitalul din localitate.

Alibiul ucigasului n-a tinut, destule persoane vazindu-l la nunta in noaptea cu pricina. Strins cu usa, Florin Adrian Olaru a recunoscut pina la urma ca el este autorul violului si al loviturilor care au cauzat moartea batrinei. Retinut de politie pentru 24 de ore, el a fost arestat preventiv ieri, pentru o perioada de 30 de zile. „Infractorul risca pedeapsa cu inchisoarea, cuprinsa intre 15 si 25 de ani pentru omor calificat, la care se poate adauga un spor de pedeapsa pentru viol“, a precizat procurorul Robert Kelemen, din cadrul Parchetului Tribunalului Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS