Ingrediente: 8 ardei graşi, o cutie de ciuperci, 4-5 roşii, 500 g orez, 2 ceape, 4 linguri de ulei, o legătură de pătrunjel, o legătură de mărar, sare, piper.
Mod de preparare: Ceapa se curăţă, se taie mărunt şi se căleşte în ulei încins. Se adaugă orezul şi ciupercile tăiate mărunt, se acoperă cu apă şi se lasă la fiert. La sfârşit se pun roşiile tocate.
Se lasă la răcit, se adaugă verdeaţa tocată şi se potriveşte de sare şi piper. Ardeii se spală, li se taie câte un căpăcel în jurul codiţei, se curăţă de seminţe, se spală iar şi se lasă la scurs. Se umplu cu amestecul de orez şi ciuperci, se ung cu ulei şi se aşază în tavă. Se pun felii de roşii printre ei şi se dau la cuptor, la foc mic, 45 de minute. Cu zece minute înainte de a fi scoşi de la cuptor, se poate turna peste ei sos de roşii.
Ardei umpluţi cu ciuperci şi verdeaţă
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei

