22.8 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportAzzurrii se roaga pentru Pessotto

Azzurrii se roaga pentru Pessotto

Dupa ce marti s-a aruncat de la etajul doi al sediului clubului Juventus, alegându-se cu multiple fracturi, fostul jucator torinez a fost operat de urgenta si se zbate intre viata si moarte.


Starea de sanatate a fostului jucator al lui Juventus Torino, Gianluca Pessotto, continua sa se inrautateasca. Dupa ce marti s-a aruncat de la etajul doi al sediului clubului torinez, alegându-se cu multiple fracturi, Pessotto a fost operat de urgenta, insa starea sa de sanatate nu s-a imbunatatit. Viata fostului jucator italian este pusa in pericol de un hematom aparut in zona peritonala, care impiedica functionarea normala a unui rinichi. Din aceasta cauza, seful Sectiei de reanimare a spitalului unde e internat Pessotto, „Molinette“, a spus ieri ca „pacientul ar putea sa nu supravietuiasca“.


Starea de spirit din cadrul lotului selectionatei Italiei care participa la Cupa Mondiala a fost afectata de tragedia lui Pessotto. Portarul „Squadrei azzurra“, Gianluigi Buffon, fostul coechipier al lui Pessotto, a spus ca nu-i mai sta gândul la fotbal. „De când s-a intâmplat tragedia cu Gianluca, imi este foarte greu sa ma concentrez la fotbal“, a spus Gianluigi Buffon. Goal-keeper-ul italian a dezvaluit ca nu mai poate dormi noaptea doarece se gândeste in permanenta la „tovarasul meu din atâtea batalii date pe gazon, la sotia si la copiii lui“.


Portarul lui Juventus a marturisit ca se roaga in fiecare clipa pentru fostul sau coechipier: „«Luca» e un luptator. Va merge mai departe si sunt convins ca va câstiga cea mai importanta batalie din cariera si din viata sa“.


Alti doi fosti coechipieri ai lui Pessotto, Del Piero si Zambrotta, au parasit marti cantonamentul „Squadrei azzurra“ din Germania pentru a-l vizita pe „Luca“ la spital. Intorsi in Germania, Del Piero si Zambrotta i-au pus la curent pe coechipierii lor din nationala Italiei despre starea de sanatate a lui Pessotto.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII