31.7 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportClaudiu Tudor a mers la „depanat“

Claudiu Tudor a mers la „depanat“

Fotbalistul Universitatii Craiova Claudiu Tudor se afla zilele acestea in Bucuresti, pentru o operatie la picior prin care i se va indeparta un surub „montat“ la o interventie chirurgicala anterioara. Mijlocasul de 19 ani a fost operat in urma cu un an la menisc, fiind indisponibil timp de sase luni.

Fost component al nationalei de juniori nascuti in 1985, Claudiu Tudor era considerat mai talentat decit colegii sai de generatie, Mitea si Marica. Viitorul le-a rezervat fostilor dinamovisti transferuri peste hotare, in timp ce Claudiu Tudor a evoluat in turul acestui campionat la echipa-satelit a Universitatii, fiind nevoit sa suporte si un surub „instalat“ in picior. Ca urmare, nici prestatiile sale nu au fost dintre cele mai reusite, avind o anumita teama de a se implica in dueluri mai tari.

O soarta la fel de aspra a avut anul acesta si cel mai bun prieten de la Universitatea al lui Claudiu Tudor, Ovidiu Stoianof, si el fost jucator al nationalei de juniori ’85. Din cauza unei rupturi la muschii inghinali, Stoianof a apucat sa joace doar citeva meciuri la Universitatea II, fiind indisponibil in ultimele luni ale acestui an.

Claudiu Tudor si Ovidiu Stoianof vor fi prezenti la reunirea lotului Universitatii, pe 10 ianuarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS