32.8 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportAstazi va fi numit selectionerul tricolorilor

Astazi va fi numit selectionerul tricolorilor

Antrenorul Victor Piturca s-a intilnit la inceputul acestei saptamini, la Casa Fotbalului, cu presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu. Tehnicianul a precizat ca s-a intilnit cu presedintele FRF pentru a discuta „despre fotbal si despre echipa nationala“.

La intilnirea lui Mircea Sandu cu Victor Piturca a fost prezent si antrenorul Stefan Iovan. „Iovan a fost colaboratorul meu si va fi si in continuare, oriunde as fi, chiar si la echipa nationala. Miercuri (astazi – n.r.) se va decide noul selectioner“, a spus „Piti“.

Piturca a dezvaluit ca a discutat si cu Ladislau Bölöni, celalalt antrenor vizat pentru postul de selectioner. „Mi-a spus ca l-ar interesa echipa nationala, insa este sub contract cu Rennes. El ar dori sa mai aiba discutii cu reprezentantii FRF, dar tot la modul general. Nu a spus cu certitudine ca vrea sa vina la echipa nationala“, a precizat Piturca.

Fostul antrenor al Stelei a spus ca, in cazul in care va fi numit la cirma reprezentativei Romaniei, se va intilni cu fostul selectioner, Anghel Iordanescu. „Nu m-am intilnit deocamdata cu Iordanescu. Sigur ca vom avea o discutie, pentru ca el stie tot ce s-a intimplat la nationala“, a precizat Piturca.

La rindul sau, Stefan Iovan a spus ca ar fi incintat de o noua colaborare cu Victor Piturca. „Nu se stie nimic pina miercuri (astazi – n.r.). Am facut treaba buna impreuna si speram sa facem in continuare, daca Piturca va fi numit selectioner“, a adaugat Iovan.

Se pare ca, la recomandarea lui Victor Piturca, Mircea Sandu l-a contactat pe Sorin Cirtu pentru a-i propune sa ocupe postul de selectioner al reprezentativei de tineret. In cazul in care actualului selectioner, Nae Manea, ii va fi reziliat contractul, Cirtu este primul tehnician vizat pentru nationala de tineret, acesta urmind sa fie ajutat, cel mai probabil, de Mircea Irimescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS