MagazinRetete culinare
Retete culinare - Pagina 12
Un preparat delicios poate transforma o simplă masă, într-un moment absolut special alături de familie. Descoperiţi aici cele mai bune reţete, care vă vor face să îndrăgiţi gastronomia şi să vă bucuraţi, de fiecare dată, de admiraţia celor din jur.
ȘTIRI GdS
Ouă umplute cu nuci şi caşcaval
INGREDIENTE: 4 ouă fierte, 2-3 linguri de maioneză, 5 nuci, 50-70 g de cașcaval, un cățel de usturoi, sare,...
Gnocchi quattro formaggi
Ingrediente: 500 g gnocchi, 100 g gorgonzola, 100 g mozzarella, 100 g parmezan, 100 g ricotta, 200 ml smântână...
Chiftele de peşte cu orez şi cartofi
INGREDIENTE: 1 conservă de pește la alegere (240 g), 1 pahar de orez, 3 cartofi medii, 1 ceapă medie,...
Prăjitura cu nucă, cremă de vanilie şi lămâie
IngredienteNucile caramelizate: 200 g de nucă prajită, 10 linguri de zahăr.Blat:500 g nucă, migdale şi alune prajite( sau o...
Pui cu gutui şi ceapă caramelizată
Ingrediente: 250 g piept de pui, 1 gutuie mare, 2 cepe medii, 100 g zahăr, 50 ml oțet de mere, 30 g făină, 50 g unt,...
Prăjitură cu mere
Dacă ești în căutarea unui desert cu mere ușor de făcut, cu ingrediente la îndemână și super gustos, atunci încearcă această rețetă de prăjitură cu mereIngrediente4-5 mere...
Gogoşari marinaţi dulci-acrișori pentru iarnă
Gogoşarii marinaţi sunt crocanți, dulci-acrișori, se fac repede și pot fi consumați imediat sau de-a lungul întregii ierni. Nu...
Plăcintă cu brânză şi praz
INGREDIENTE: 1 pachet de foetaj, 3-4 fire praz, 400 g brânză, 3 ouă, 100 g smântână, sare, piper, 3...
Brioșe cu mere caramelizate și scorțișoară
Ingrediente1 cană lapte1 cană zahăr1 cană ulei1 ou2 căni făină1 linguriță praf copt500 g mere3-4 linguri zahăr tos1/2 linguriță...
Dovleac la cuptor cu zahăr și scorțișoară
Cu siguranță că dovleacul copt este unul din deserturile de toamnă ale copilăriei. Dovleacul copt este și un desert...

