Ingrediente (pentru 12 brioşe): 150 g unt, 2 ouă, 1 portocală, 2/3 ceaşcă de zahăr pudră, 200 g migdale, 1 ceaşcă de făină cu agent de creştere pentru prăjituri, zahăr pudră suplimentar (pentru glazură). Veţi avea nevoie de o tavă specială pentru brioşe.
Mod de preparare: Preîncălziţi cuptorul la temperatura de 170°C. Tapetaţi tava de brioşe cu hârtie pentru copt. Topiţi şi răciţi untul, bateţi bine ouăle, radeţi coaja portocalei şi stoarceţi sucul. Amestecaţi toate aceste ingrediente într-un bol. Încorporaţi apoi zahărul pudră, migdalele şi făina şi amestecaţi bine, până când compoziţia se omogenizează. Turnaţi compoziţia în mod egal în formele pentru brioşe. Ţineţi totul la cuptor timp de 18-20 de minute sau până când brioşele se rumenesc şi trec testul făcut cu scobitoarea. Serviţi brioşele cât sunt calde, iar înainte de servire este recomandat să presăraţi zahăr pudră pe fiecare, pentru aspect.
Brioşe cu migdale şi portocale
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei