1.8 C
Craiova
joi, 25 decembrie, 2025
Știri de ultima orăMagazinTocanita de cartofi

Tocanita de cartofi

Ingrediente


– 500 g cartofi;


– ulei;


– 1 ceapa;


– 1 ardei gras;


– 1 lingurita mustar;


– un praf de sare,


– piper;


– 100 g pasta de tomate;


– patrunjel verde;


Mod de preparare


Cartofii curatati se taie felii. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei impreuna cu feliile de cartofi. Când ceapa devine sticloasa, se adauga ardeiul tocat, mustarul si 300 ml de apa. Se lasa sa fiarba pâna se inmoaie ardeii. Daca mai trebuie zeama, se completeaza cu apa. Când sunt bine fierti cartofii, se adauga pasta de tomate, se sareaza, se pipereaza si se da mâncarea la cuptor pentru 15 minute. Se presara patrunjel tocat deasupra.


Pofta buna!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS