28.3 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorjenii au asaltat Sectia de dermatologie

Gorjenii au asaltat Sectia de dermatologie

Sectia de dermatologie a Spitalului Judetean Tirgu Jiu a devenit neincapatoare la o saptamina dupa Pasti. In ultimele doua zile, cele 70 de paturi ale sectiei au fost ocupate in totalitate. Cele mai multe dintre afectiunile cu care se prezinta bolnavii sint alergiile alimentare.

„In doua zile s-a umplut sectia, in conditiile in care imediat dupa Pasti aveam doar 20 de bolnavi. Ar fi fost poate de asteptat ca aceste cazuri sa apara mai repede, imediat dupa sarbatori. Au fost multe zile libere in care oamenii au stat acasa si au mincat de toate, iar de ieri au inceput sa navaleasca peste noi.

Cele mai multe cazuri sint de alergii alimentare. Foarte periculoase sint produsele pe baza de oua, inclusiv prajiturile. Mai grav este faptul ca stam foarte rau la capitolul medicamente. Antialergicele, care sint esentiale in aceste cazuri, ne cam lipsesc“, a spus Constantin Davidescu, seful Sectiei dermato-venerice. Acesta a precizat ca multi dintre bolnavii internati in sectie in ultimele zile au infectii grave ale pielii sau scabie suprainfectata pentru ca nu s-au prezentat la timp la medic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS