Acasă Actualitate SUA: Un grup de pietoni, lovit intenţionat de un vehicul. Opt persoane...

SUA: Un grup de pietoni, lovit intenţionat de un vehicul. Opt persoane rănite, dintre care o fată de 13 ani

-

FBI asistă Departamentul pentru Siguranță Publică din oraşul californian Sunnyvale după ce o mașină a intrat, marţi seara, în opt pietoni marți seara, au spus autoritățile, potrivit abc7news.com.
FBI nu a deschis o investigație și cazul a rămas Departamentului de siguranță publică din Sunnyvale, care a anunţat că șoferul a condus în mod deliberat în grupul de persoane. Accidentele au avut loc la intersecţia El Camino Real cu Sunnyvale Saratoga. Victimele au fost transportate la spital, unii cu răni grave. Șoferul a fost arestat.
În jurul orei 18:40, bărbat aflat într-un Sedan negru a fost văzut de martori cum a intrat în grupul de oameni. Se pare că este posibil ca şoferul să-i cunoască pe pietoni.
„Se pare că ar fi fost un act intenționat”, a spus Cpt. Jim Choi. „Toate acestea sunt în curs de investigare în acest moment. Soferul este în custodie.”
Cea mai tânără victimă este o fată de 13 ani, restul fiind adulți.
Martorii spun că șoferul nu a făcut nici un efort să se oprească.

„Avem declarații martor care arată că vehiculul nu a încercat să încetinească sau să frâneze”, a adăugat Choi. „Și scena în sine nu prezintă nici o dovadă de frânare”.
Nu este clar dacă șoferul știa vreuna dintre victime. Anchetatorii caută un motiv posibil și dacă alcoolul sau drogurile au jucat un rol.
„Este foarte neobișnuit, orașul Sunnyvale este un oraș foarte sigur,” a adăugat Choi.

ȘTIRI VIDEO GdS

#SchimbaPeVerde cu CEZ

Preferi soluțiile eficiente energetic? Te orientezi către alternativele mai puțin poluante, reciclezi? Alege să consumi doar energie regenerabilă! Cu CEZ Verde,...

Ludovic Orban are programate negocieri cu USR

Ludovic Orban, președinte Partidului Național Liberal are, vineri, o nouă rundă de negocieri cu partidele politice, în vederea susținerii formulei sale de...