19 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAnca Boagiu: Autostrada Bucureşti-Constanţa va fi dată în exploatare în acest an

Anca Boagiu: Autostrada Bucureşti-Constanţa va fi dată în exploatare în acest an

Autostrada Bucureşti-Constanţa va fi dată în exploatare în acest an, singura problemă fiind legată de compania Colas pentru tronsonul Cernavodă-Medgidia, a declarat, astăzi, în cadrul unui seminar de specialitate, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Anca Boagiu.
După cum informează agerpres.ro, oficialul MTI a mai spus că până în 2013 vor fi gata 463 de kilometri de autostradă, iar tot din acelaşi an ar putea fi demarate lucrările pentru autostrada Comarnic-Braşov.
Săptămâna trecută, Anca Boagiu a menţionat că refuzul constant de a continua lucrările şi ideea de a cere sume suplimentare pentru ceva ce nu s-a executat nu sunt justificări pentru întârzierea lucrărilor la tronsonul Cernavodă-Medgidia, iar contractul va fi reziliat dacă nu se vor aduce corecturile necesare.
Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR/ a anunţat că societatea Colas SA riscă rezilierea contractului încheiat pentru tronsonul Cernavodă-Medgidia dacă nu remediază deficienţele până la data de 15 aprilie 2011.
Proiectul autostrăzii, început în anii '80, şi întrerupt în diferite etape, apoi continuat, a avut diverse date de dare în folosinţă, 2006, apoi 2007, 2008, iar ultimul termen era 2011

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU