31.8 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportAdrian Ilie se pune la dispozitia antrenorului de la Alaves

Adrian Ilie se pune la dispozitia antrenorului de la Alaves

Atacantul echipei Deportivo Alaves, Adrian Ilie, a declarat, intr-un interviu acordat publicatiei Mundo Deportivo, ca este refacut doar in proportie de 70 la suta, in urma accidentarilor suferite in ultima perioada, si ca mai are nevoie de timp pentru a reveni la forma maxima. „In timpul partidelor ma simt bine, dar apoi am unele dureri si am nevoie de citeva zile pentru recuperare. Am fost indisponibil mult timp si mai am mult de munca pentru a reveni la forma maxima“, a spus Ilie.

Internationalul roman a adaugat ca este foarte activ in timpul antrenamentelor, pentru a se recupera repede. „Vreau sa inchei acest sezon fara nici o problema. Mi-ar placea sa-mi recapat forma fizica in scurt timp, dar nici nu vreau sa exagerez. Este mai bine sa-ti reiei activitatea treptat. Cu toate acestea, sint la dispozitia antrenorului. Daca acesta imi spune ca trebuie sa joc 60 sau 70 de minute, asa voi face“, a mai spus atacantul formatiei Deportivo Alaves.

Referitor la golul marcat week-end-ul trecut, in meciul cistigat de formatia sa, cu scorul de 1-0, in fata echipei Atletico Madrid, in etapa a 33-a a campionatului Spaniei, Adrian Ilie a spus ca a fost meritul intregii echipe, care a avut o evolutie foarte buna.

„Acum cel mai important lucru este victoria in urmatorul meci, in fata echipei Athletic Bilbao, pentru ca Deportivo Alaves sa se mentina in prima divizie a campionatului. Pentru mine, acest derbi este un meci ca oricare altul, dar victoria este foarte importanta pentru a ne salva. Daca vom cistiga si in ultimele doua etape, sint sigur ca vom evita retrogradarea“, a precizat Ilie. Intrebat daca ii este teama de formatia Athletic Bilbao, Ilie a raspuns ca atunci cind evolua la formatia Valencia a reusit sa inscrie in meciurile cu Athletic, atit pe teren propriu, cit si in deplasare.

Internationalul roman a mai precizat ca venirea noului antrenor Txutxi Aranguren a influentat pozitiv jocul formatiei Alaves, mai ales in linia defensiva.

Ilie a anuntat ca unicul sau obiectiv, dupa ce contractul cu Deportivo Alaves va expira pe 30 iunie, este mentinerea formatiei sale in Primera Division. „Dupa ce vom atinge acest obiectiv, ma voi gindi la restul. Nu vreau sa ma gindesc la alte oferte, pentru ca exista o optiune de prelungire. Mi-ar placea sa ramin la Vitoria, cu echipa in prima divizie, dar responsabilii clubului sint cei care vor lua o decizie in acest sens“, a adaugat jucatorul roman.

Cu cinci etape inainte de incheierea campionatului, echipa Deportivo Alaves se afla in zona retrogradarii, ocupind locul 19, penultimul in clasament, la egalitate de puncte (34) cu Osasuna, formatia de pe primul loc neretrogradabil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS