MagazinRetete culinare
Retete culinare - Pagina 16
Un preparat delicios poate transforma o simplă masă, într-un moment absolut special alături de familie. Descoperiţi aici cele mai bune reţete, care vă vor face să îndrăgiţi gastronomia şi să vă bucuraţi, de fiecare dată, de admiraţia celor din jur.
ȘTIRI GdS
Somon la cuptor cu portocale
Somonul la cuptor cu portocale este super gustos și foarte ușor de făcut.Ingrediente:½ somon dezosat; 1 portocală; 1 lingură de ulei...
Rețetă de prăjitură cu foi de cacao și cremă de vanilie
Pentru prăjitură mai întâi se prepară foile. Foile cu cacao se prepară ca și cele clasice, cu deosebirea că...
Tartă de ciocolată albă cu zmeură
Tartă de ciocolată albă cu zmeură. Un deliciu care nu ar trebui să lipsească de pe masă.Ingrediente:250 gr. –...
Galette cu vișine
Galette cu vișine este de fapt ceea ce popular numim o tartă rustică. Aromată, plină de culoare și cu...
Briam, ghiveci grecesc de legume
Ingrediente:150 ml ulei de măsline extravirgin1 vânătă mare1 ceapă mare3 căței de usturoi800 g cartofi mari6 roșii medii12 roșii...
Marchiză cu ciocolată și vișine
INGREDIENTE300 g ciocolată amăruie, dată pe răzătoarea mare sau făcută bucăți mici; 125 g unt nesărat, tăiat cuburi; 1 linguriță esență...
Supă-cremă de legume cu perişoare de pui
Ingrediente (pentru 2 porţii): 2 cartofi mari, 2 morcovi, un păstârnac, o rădăcină de pătrunjel, o bucăţică de ţelină, sare,...
De ce se mănâncă, de fapt, pește în noaptea de Revelion
Mulți se întreabă de ce se mănâncă, de fapt, pește în noaptea de Revelion. Se spune că peștele nu trebuie să lipsească...
Rețeta salvatoare de Sărbători: Aluat de cozonac la mașina de făcut pâine
Când pregătirile sunt în toi, o grijă în minus e o adevărată gură de aer. Mai ales când e...
Minicozonaci cu nucă
IngredientePentru aluat: 900 g făină; 300 g margarină; 3 ouă; 50 g drojdie; 8 linguri zahăr; 1 cană...