MagazinRetete culinare
Retete culinare - Pagina 16
Un preparat delicios poate transforma o simplă masă, într-un moment absolut special alături de familie. Descoperiţi aici cele mai bune reţete, care vă vor face să îndrăgiţi gastronomia şi să vă bucuraţi, de fiecare dată, de admiraţia celor din jur.
ȘTIRI GdS
Borş ardelenesc de curcan
Ingrediente:800 g piept de curcan50 ml ulei de floarea soarelui2 - 3 morcovi1 păstârnac1 rădăcină de pătrunjel1 ceapă mare200...
Tort de mere cu cremă de vanilie şi crumble
Ingrediente:Blat8 mere(acre)20 g zahăr1 plic zahăr vanilatzeama de la o jumătate de lămâie1 linguriţă scorţişoară125 g unt165 g zahăr2...
Gutuile şi beneficiile lor
Frumoasele şi pufoasele gutui sunt nu doar fructe delicioase, ci şi adevărate comori în ceea ce priveşte întrebuinţările lor...
Tortilla cu mazăre și șuncă de pui
Ingrediente (1 porție):6 roșii cherry1 lingură ulei vegetalpuțină zeamă de lămâiecâteva frunze de busuioc tăiate0.25 linguriță mieresare, piper proaspăt...
Prăjitură cu blat de bezea cu cocos şi cremă de iaurt
INGREDIENTEBlat: 11 albușuri; 11 linguri zahăr; 8 linguri nucă de cocoș+ pentru presărat deasupra; 4 linguri făină; 5 gr...
Supă de dovleac cu nucă şi smântână
Ingrediente pentru 6 porţii:1kg dovleac curăţat, tăiat cubuleţe1 ceapă tocată fin2 linguri ulei de măsline1 praz tocat fin (doar...
Sparanghel cu carne de curcan şi broccoli
INGREDIENTE400g piept de curcan; o legătură sparanghel; 1 buc broccoli; 1/2 ardei gras roșu; 2 fire de ceapă verde;...
Vafe aperitiv cu ingrediente de pizza
Ingrediente3 ouă; 1 praf de sare; 1 praf de piper; 3 linguri iaurt cremos; 3 linguri ulei; 300 gr...
Rețete de murături – Trucuri utile pentru conserve de iarnă
Gospodinele au început pregătirile pentru iarnă, iar cămara pare să devină neîncăpătoare datorită bunătăților făcute încă de la început...
File de păstrav cu ciuperci şi sos alb
Ingrediente pentru 2 porţii:2 cepe2 păstrăvisare, piper250 ml vin alb60 g unt300 g ciuperci50 ml vin alb150 ml smântâna...