27.6 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
MagazinRetete culinare

Retete culinare

ȘTIRI GdS

Doradă în crustă de sare la cuptor

Carnea de pește gătită astfel iese foarte fragedă și suculentă. Peştele îşi ia câtă sare are nevoie, iar condimentele...

Papanaşi

Ingrediente: 500 gr. brânză proaspătă de vaci2 ouă mari4 linguri de zahăr6 linguri de grișCoaja rasă de la o lămâieUn...

Fursecuri cu ciocolată

Nu mai este nici un secret că ador să încerc reţetele pastry chef-ului Olguţa Iliescu. Pentru săptămâna aceasta, am...

Muşchiuleţ de porc fraged cu mix de salată

Ingrediente: 1 muşchiuleţ de porc de 500 gr, sare, piper, cimbru, 2 căţei de usturoi, 1 pungă mix de...

Rețetă de prăjitură Seara de Mai 

Această prăjitură se topește în gură, oferind un blat pufos și o umplutură delicioasă de ciocolată. Iată cum poți...

CARROT CAKE

Ingrediente blat cu morcov: 100 gr de ou întreg, 70 gr unt topit, 45 ml ulei vegetal, 175 gr...

Tiramisu cu sos de căpşuni

Ingrediente: 5 ouă, 250 g mascarpone, 300 g căpșuni, 100 ml apă, 23 pișcoturi, 7 linguri zahăr, 1 lingurita...

Orez cu fructe de mare

Ingrediente pentru două porţii: 200 g fructe de mare (congelate)125 g orez300 ml apă1 ceapă1/2 ardei gras roșu50 g unt2 căței de...

Prăjitură cu dovleac și cremă de brânză

Această prăjitură are un blat umed. Crema de brânză îi potențează gustul și îi oferă un plus de savoare....

Fleică de porc la cuptor şi ciuperci cu smântână

Cel mai important pas al acestei reţete este marinarea cărnii de porc, cu o zi înainte de a fi...

SOCIAL MEDIA

105,100FaniÎmi place
3,160CititoriConectați-vă
713CititoriConectați-vă
34,900AbonațiAbonați-vă

Știri de ultima oră

ȘTIRI VIDEO GdS