MagazinRetete culinare
Retete culinare - Pagina 3
Un preparat delicios poate transforma o simplă masă, într-un moment absolut special alături de familie. Descoperiţi aici cele mai bune reţete, care vă vor face să îndrăgiţi gastronomia şi să vă bucuraţi, de fiecare dată, de admiraţia celor din jur.
ȘTIRI GdS
Prăjitură cu mango și mousse de vanilie
IngredientePentru blat:3 ouă150 gr zahăr120 gr făină20 gr amidon de porumb1 linguriță praf de coptCoaja rasă de la 1...
Pui cu sos de lămâie și ierburi aromate
Pentru momentele când îți dorești un preparat simplu, dar plin de savoare, puiul cu sos de lămâie și ierburi...
Prăjitura Deşteaptă: desert magic în trei straturi
Descoperă rețeta magică a prăjiturii, un desert delicios și surprinzător care se separă în trei straturi distincte în timpul...
Tartă de cartofi: rețeta rapidă pe care trebuie să o încerci!
Transformă o masă obișnuită într-o experiență culinară de neuitat cu această tartă cu blat de cartofi. Ideală pentru un...
(VIDEO) Oscar 2025: Ordinea premiilor și lista categoriilor
Cea de-a 97-a ediție anuală a premiilor Oscar cu stele strălucind pe covorul roșu, pregătite pentru o noapte plină...
Ciorbă de raci (ciuști)
Descoperiți o delicatesă autentică a regiunii Oltenia - ciorba de raci. Această rețetă tradițională este cunoscută și iubită pentru...
Rafinament într-un pahar: Verină Trio de Ciocolată
În căutarea unui desert rafinat, elegant și irezistibil? Îți propunem un mousse în trei culori, care nu doar că...
Stavrid savuros la cuptor, cu rozmarin și lămâie
Dacă ești în căutarea unei rețete delicioase și sănătoase, stavridul la cuptor este alegerea perfectă. Cu aroma sa îmbietoare...
Tartă cu praz și brie – deliciul tradițional oltenesc, cu arome franțuzești
Descoperă savoarea autenticității oltenești într-o combinație surprinzătoare de arome tradiționale și influențe franțuzești. Prazul, leguma emblematică a Olteniei, se...
Pește-spadă la cuptor: gata în timp record
Iată o rețetă simplă și gustoasă pentru pește-spadă la cuptor.