22.9 C
Craiova
joi, 10 iulie, 2025
Știri de ultima orăMagazinBucătăria de weekend

Bucătăria de weekend


Ciorbă de os afumat

Ingrediente: os de porc, legume (morcov, ceapă, ardei gras, ţelină)Mod de preparare: Se fierbe osul, se spumează, apoi se adaugă legumele tăiate. Ciorba se poate acri cu zeamă de varză. Se serveşte cu verdeaţă şi ardei iute.

Mazăre cu pulpă de porc

Ingrediente: mazăre, pulpă de porc, ceapă, sos de roşii, mărar.Mod de preparare: Se căleşte ceapa şi carnea, după care se adaugă mazărea împreună cu puţină apă. Se dă la cuptor şi când e aproape gata se adaugă sosul de roşii, sare, piper după gust. Se serveşte cu mărar.

Reţete oferite de restaurantul Club Antik

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS