Acasă Local Gorj 100.000 de lei pentru Zilele Municipiului Târgu Jiu

100.000 de lei pentru Zilele Municipiului Târgu Jiu

-

Consiliul Local și Primăria Municipiului Târgu Jiu, prin Direcția Turism și Evenimente Culturale și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică „Constantin Brâncuși“, invită cetățenii, în perioada 20-26 mai 2019, la ediția a XIX-a a Zilelor Municipiului Târgu Jiu. Târgujienii vor avea parte de o săptămână bogată în evenimente culturale, concerte de muzică ușoară, populară și folk, distracție, expoziții, precum și de nelipsitele standuri cu preparate culinare tradiționale de pe Insulița Jiului.

Balul liceelor

Primăria municipiului Târgu Jiu a definitivat programul de evenimente pentru ediția de anul acesta a Zilelor Orașului. Printre numele mari de artiști care vor concerta la Târgu Jiu se numără The Motans, Holograf, The Dreamers și violonistul Alexandru Tomescu, în cadrul Turneului Internațional Stradivarius. Tinerii vor da startul distracției la Balul Absolvenților și Balul Liceelor, iar membrii Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului“, alături de invitații lor, vor oferi publicului un regal folcloric în Piața Prefecturii din centrul orașului. „Zilele vor începe cu procesiunea religioasă, care va avea loc pe 20 mai, de la ora 21.00, după care se va continua cu mai multe evenimente, în mai multe locații din Târgu Jiu. Este un program amplu pentru toate generațiile pe care le avem la nivelul orașului. În premieră, avem evenimente pentru liceeni, Balul Bobocilor și Balul Absovenților“, a declarat primarul Marcel Romanescu. Bugetul pentru organizarea Zilelor Municipiului Târgu Jiu este de 100.000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

Saloane reabilitate la Infecţioase

Pacienţii cu boli pulmonare netuberculoase internaţi la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș“ din Craiova vor beneficia de saloane...