25.5 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateStudiu IRES: Becali, cel mai respectat om din fotbalul românesc

Studiu IRES: Becali, cel mai respectat om din fotbalul românesc

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, este cel mai respectat om din fotbalul românesc, după cum îl apreciază 17 la sută dintre români, conform unui raport de cercetare efectuat de IRES, intitulat "Românii şi fotbalul", ale cărui rezultate au fost prezentate de Mediafax.
Cei mai respectaţi oameni din fotbalul românesc sunt: Gigi Becali (17 la sută), Gică Hagi (15 la sută), Gică Popescu (4 la sută), Mircea Lucescu (3 la sută), Cristian Borcea, Ionuţ Lupescu, ambii cu câte 2 la sută.
Cu toate că este şi cel mai respectat om din fotbalul românesc, Gigi Becali este văzut şi drept omul care face de ruşine fotbalul românesc, întrunind cel mai mare număr de menţiuni – 19 la sută. Acesta este urmat de Mircea Sandu (8 la sută), Dumitru Dragomir (6 la sută), Adrian Mutu (3 la sută) şi de Adrian Mititelu (2 la sută).
Gigi Becali este cunoscut de majoritatea românilor şi se bucură de multă sau foarte multă încredere din partea a 34 la sută dintre aceştia şi de puţină sau foarte puţină încredere din partea a 61 la sută.
91 la sută dintre români au auzit de Dumitru Dragomir, dintre aceştia au multă sau foarte multă încredere în el 13 la sută, în timp ce 78 la sută dintre ei au puţină sau foarte puţină încredere.  
De Adrian Mititelu au auzit 77 la sută dintre români – 17 la sută au multă încredere în acesta, iar 74 la sută au mai degrabă puţină încredere în el.
Studiul a fost realizat telefonic, în perioada 1-2 noiembrie, pe un eşantion de 1.546 indivizi, reprezentativ la nivel naţional, cu o eroare maximă tolerată de ±2,5%.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU