25.5 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / Am luptat, dar nu am scos nimic! SCMU Craiova a cedat în capitală, cu Dinamo

Volei (m) / Am luptat, dar nu am scos nimic! SCMU Craiova a cedat în capitală, cu Dinamo

Voleibaliştii de la SCMU Craiova au înregistrat cel de-al doilea eşec consecutiv în Divizia A1, miercuri seară, în deplasarea de la Dinamo. Formaţia alb-albastră a cedat cu scorul de 3-1 (25-21, 25-22, 19-25, 27-25) la capătul unui meci echilibrat, în care doar micile detalii, dar şi norocul au făcut ca toate punctele să rămână în capitală. Partida a contat pentru etapa a 18-a din Divizia A1.

Gazdele s-au descurcat mult mai bine în primele două seturi, pe care şi le-au şi adjudecat la 21, respectiv 22. Din acel moment a început jocul cu adevărat, pentru că băieţii lui Dan Pascu şi-au ridicat nivelul şi au demonstrat că nu acceptau gândul unui eşec la zero în faţa rivalei. Cu o atitudine de lăudat, chiar şi în condiţiile unui scor nefavorabil pe tabelă, alb-albaştrii au câştigat setul trei cu 25-19 şi au intrat în meci.

Actul al patrulea a fost de care pe care, iar cele două formaţii au avut, pe rând, momentele lor bune. Craiovenii nu au renunţat în niciun moment la gândul victoriei, iar pe finalul setului au avut chiar şi minge de 2-2 (24-23). Din păcate, şansa nu a fost de partea lor, iar Dinamo a restabilit egalitatea. La 25-25, bucureştenii au câştigat două puncte consecutive şi şi-au asigurat un succes mare, de trei puncte.

În urma acestui eşec, SCMU Craiova a fost devansată în clasament de către Dinamo şi a coborât pe poziţia a cincea. Chiar dacă ambele formaţii au 33 de puncte, gruparea din capitală are un meci mai puţin disputat, cu Universitatea Cluj, „codaşa“ din Divizia A1.

Citeşte şi: Robert Badea a bifat un nou record naţional în proba de 200 m mixt

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS