31.8 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisFenomenul Amalia Lică! Trei medalii de aur la CE de Gimnastică ritmică

Fenomenul Amalia Lică! Trei medalii de aur la CE de Gimnastică ritmică

Amalia Lică a reușit să uimescă la Campionatele Europene de Gimnastică ritmică pentru junioare! Sportiva noastră a cucerit alte trei medalii de aur, după cea bifată în proba de echipe altături de România.

În cursul zilei de joi, Amalia a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la cerc, măciuci şi panglică. Cu doar o zi înainte, Amalia Lică bifase și aurul alături de România în proba pe echipe.

Antrenată de Adriana Mitroi, Amalia (15 ani) a impresionat asistenţa şi specialiştii prin eleganţă, tehnică şi atitudine, scrie Hotnews.

„Aur, aur pentru România! Minunea de la gimnastică ritmică, Amalia Lică! Două medalii de aur în finalele pe obiecte ale junioarelor de la Campionatele Europene Budapesta 2024. Amalia, antrenată de Adriana Mitroi, a terminat pe primul loc la cerc și măciuci, impresionând asistența și specialiștii prin eleganță, tehnică și atitudine. Ea este acum triplă campioană europeană de junioare, fiind cea mai valoroasă gimnastă din competiție. Aseară a luat aur la echipe. Bravooo, Amalia! Mândri de tine”, se arată într-o postare pe pagina oficială de facebook a Comitetul Olimpic și Sportiv Român

În acest moment, sportiva noastră este cvadruplă campioană europeană de junioare, fiind cea mai valoroasă gimnastă din competiţie.

Citește și: Cîrstea, Begu, Bogdan şi Cristian ştiu cu cine debutează la Roland Garros 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS