22.8 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportKaka vrea ca Milan să-l păstreze pe Beckham

Kaka vrea ca Milan să-l păstreze pe Beckham

Într-un interviu acordat presei sud-americane, mijlocaşul brazilian al formaţiei italiene AC Milan, Kaka, a afirmat că îşi doreşte ca echipa LA Galaxy să accepte oferta de transfer pentru jucătorul englez David Beckham, iar acesta să rămână la formaţia din Serie A. Mijlocaşul britanic trebuie să se întoarcă la LA Galaxy după 9 martie, dar cele două cluburi poartă negocieri, iar AC Milan speră să ajungă la o înţelegere cu formaţia americană până vineri, potrivit vicepreşedintelui Adriano Galliani.
„Poate că la început a fost o mişcare de marketing, dar s-a văzut că Beckham poate să fie un fotbalist decisiv la AC Milan. Sper ca echipa să ajungă la o înţelegere şi să-l transfere definitiv pentru că ne poate ajuta foarte mult în sezoanele care vor urma. În ultimele jocuri şi-a demonstrat valoarea prin pasele şi golurile reuşite“, a afirmat Kaka.
Tehnicianul lui LA Galaxy, Bruce Arena, a confirmat că se poartă negocieri în privinţa lui Beckham, dar el îşi doreşte ca mijlocaşul englez să revină în Statele Unite. LA Galaxy a respins o primă ofertă de la AC Milan şi cere mai mult de zece milioane de euro pentru transfer. Beckham a marcat două goluri pentru formaţia italiană şi a fost în lotul Angliei pentru partida amicală cu Spania.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS