Ingrediente:
250 g paste tagliatelle, 300 g bacon, 2 căţei usturoi, 150 g parmezan răzuit, 2 gălbenuşuri, câteva fire de ruccola, piper, după gust, sare.
Mod de preparare:
Pui pe foc o oală cu apă şi puţină sare. Când apa dă în clocot, adaugi pastele şi le laşi să fiarbă conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Tai baconul fâşii subţiri şi-l rumeneşti până îşi lasă grăsimea, adaugi usturoiul tocat fin, ţii câteva minute şi adaugi pastele scurse, amesteci să se combine aromele şi dai deoparte 1 minut, apoi pui gălbenuşurile bătute cu jumătate din cantitatea de parmezan. Aşezi din nou tigaia pe foc, încă 30-40 de secunde şi o dai deoparte. Serveşti pastele presărate cu puţin piper, cu restul de parmezan, stropite cu smântână şi decorate cu frunze de ruccola.
Salată caldă cu paste
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei