27.3 C
Craiova
marți, 8 iulie, 2025
Știri de ultima orăMagazinSalată caldă cu paste

Salată caldă cu paste

Ingrediente:
250 g paste tagliatelle, 300 g bacon, 2 căţei usturoi, 150 g parmezan răzuit, 2 gălbenuşuri, câteva fire de ruccola, piper, după gust, sare.
Mod de preparare:
Pui pe foc o oală cu apă şi puţină sare. Când apa dă în clocot, adaugi pastele şi le laşi să fiarbă conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Tai baconul fâşii subţiri şi-l rumeneşti până îşi lasă grăsimea, adaugi usturoiul tocat fin, ţii câteva minute şi adaugi pastele scurse, amesteci să se combine aromele şi dai deoparte 1 minut, apoi pui gălbenuşurile bătute cu jumătate din cantitatea de parmezan. Aşezi din nou tigaia pe foc, încă 30-40 de secunde şi o dai deoparte. Serveşti pastele presărate cu puţin piper, cu restul de parmezan, stropite cu smântână şi decorate cu frunze de ruccola.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS