28.3 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalRegia de Termoficare Craiova a dat drumul la caldura

Regia de Termoficare Craiova a dat drumul la caldura

Locatarii din cele aproximativ 300 de blocuri din Craiova, care au solicitat sa nu aiba caldura pina la 1 noiembrie, au primit agent termic de ieri-seara.


Nici o asociatie de locatari nu va ramine in frig, chiar daca a acumulat mari datorii.


Directorul tehnic al Regiei de Termoficare Craiova, Laurentiu Anghel, a declarat ca pretul agentului termic furnizat ramine acelasi, cel putin deocamdata, respectiv aproximativ 800.000 de lei gigacaloria.


„Instalatiile functioneaza fara probleme si speram ca acestea sa nu apara o data cu furnizarea agentului termic. Toata Craiova va avea apa calda si caldura, indiferent daca asociatia de locatari are sau nu datorii la intretinere“, a afirmat Laurentiu Anghel.


Angajatii punctelor termice din Craiova au rupt sigiliul robinetelor din subsoluri si au facut prima proba la calorifere ieri dupa-amiaza.


Furnizarea agentului termic se face in fiecare an din luna octombrie, dar locatarii pot face o cerere catre Regia de Termoficare, pentru a intirzia acest proces.


Administratorii blocurilor din Craiova care au primit agent termic de la 1 noiembrie spun ca aceasta intirziere la distributia agentului termic se datoreaza costurilor mari la intretinere.


Asociatiile de locatari pot opta pentru reesalonarea datoriilor, astfel incit distributia agentului termic sa nu fie sistata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS