27.6 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportaj“AMENAJARE SPATIU DE JOACA INTERIOR - PLAYGROUND” SMIS 109298

“AMENAJARE SPATIU DE JOACA INTERIOR – PLAYGROUND” SMIS 109298


Tipul materialului: Comunicat de presă
Proiectul: „AMENAJARE SPATIU DE JOACA INTERIOR – PLAYGROUND”
Numele beneficiarului: RESOTALI SRL
Obiectivele proiectului: Obiectivul general al proiectului îl constituie amenajarea si dotarea unui spațiu cu destinația loc de joaca pentru copii.

Atingerea obiectivului va determina creșterea competitivității solicitantului, în vederea consolidării poziției pe piață a acestuia în domeniile competitive identificate în Strategia Națională de Competitivitate si Planurile Regionale de Dezvoltare.

Obiectivele specifice ale proiectului:

1 Amenajarea si dotarea cu echipamente specifice a unui spațiu cu destinația loc de joaca pentru copii pana la finalizarea implementării
proiectului.
2 Crearea a 5 locuri de munca pe perioada nedeterminata cu norma întreagă odată cu implementarea proiectului. Dintre cele 5 posturi, un
post va fi ocupat de către o persoana din categorii defavorizate.
3 Implementarea in condiții optime a proiectului prin achiziția de servicii de management de proiect si de informare si publicitate.

Rezultatele Proiectului:

1 Amenajarea si Dotarea corespunzătoare a spațiului cu echipamentele necesare desfășurării activității. Prin intermediul proiectului au fost achiziționate: Set mobilier 2 mese si 8 scaune -4 bucăți, Mobilier receptie placat cu lemn, Vestiar, Vestiare copii, Joc interactiv, Masa fotbal, Masa airhockey, Panou de catarat, Carusel electric, Complex de joaca 0-3 ani, Jucarie gonflabila profesionala, Labirint modular de interior, Trambulina elastica dubla, Unitate modulara de catarare, Instalatie sonorizare, Sistem antiefractie, sistem supraveghere video, Sistem gestiune.

2 Au fost create cele 5 locuri de munca, dintre care unul fiind ocupat de o persoana din categoria celor defavorizate.
3 Contractarea de servicii de specialitate pentru realizarea investiției: In cadrul proiectului au fost încheiate contracte cu firme specializate pentru servicii de suport management de proiect, servicii de informare si publicitate.

Impactul proiectului:

Impactul investiției asupra regiunii este unul pozitiv, implementarea proiectului a condus creșterea gradului de ocupare al forței de muncă prin locurile de munca nou create în timpul proiectului, precum și prin faptul ca serviciile prestate de societate sunt de o calitate superioara.

Valoarea totală a proiectului, respectiv 1,196,779.30 lei
Valoarea totală nerambursabilă, respectiv 893,949.53 lei, din care
Valoarea acordată din FEDR, respectiv 759,857.11 lei
Valoarea acordată din BN, respectiv 134,092.42 lei
Valoarea cofinanțării beneficiarului, respectiv 282,299.89 lei
Data începerii și finalizării proiectului: 01.11.2016 – 31.12.2021
Codul MySMIS: 109298

Localizarea proiectului: Municipiul Craiova, Strada MIHAI VITEAZUL, Nr. 16A, corp clădire C1 si corp clădire C2 (parțial), Jud. Dolj Persoana de contact: SICLITARU REBECCA NATALIE
Telefon/fax: 0766.355.703/ –

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS