Acasă Actualitate Starea pilotului avionului MiG-21 Lancer, prăbuşit luni, în judeţul Constanţa, este bună....

Starea pilotului avionului MiG-21 Lancer, prăbuşit luni, în judeţul Constanţa, este bună. Bărbatul, consiliat psihologic

-

Medicii de la Spitalul Militar anunţă că starea pilotului avionului prăbuşit luni în judeţul Constanţa este bună după operaţie, acesta fiind conştient. Doctorii susţin că acesta este consiliat psihologic, scrie Mediafax. „Pacientul este bine post-operator, evoluţie favorabilă, echilibrat hemodinamic şi respirator, conştient, cooperant. Încă nu a fost transferat din secţia ATI. Este evaluat zilnic din punct de vedere neurochirurgic, neurologic şi pneumologic. Continuă tratamentul pentru profilaxia durerii şi a ulcerului de stres şi antibioterapie. Se menţine gradul de motricitate la nivelul picioarelor. Nu a necesitat transfuzie de sânge. Au început procedurile de kinetoterapie şi mobilizare în pat. Beneficiază de consiliere psihologică şi are suportul familiei“, au declarat pentru Mediafax reprezentanţii Spitalului Militar.
Pilotul avionului prăbuşit luni în Constanţa şi-a recăpătat motricitatea, au declarat, marţi seara, reprezentanţii Spitalului Militar. Pilotul avionului MiG 21 LanceR prăbuşit în Constanţa a fost operat, marţi, timp de peste patru ore. Medicii i-au montat opt şururburi de titan în coloană, păstrându-i coloana integră. Şeful secţiei de neurochirurgie din Spitalul Militar, Marian Mitrică, a spus că operaţia a fost una reuşită şi că speră ca pilotul să-şi revină complet în decurs de două-trei luni.
Locotenent-comandorul Adrian Stancu, pilotul avionului MiG 21 LanceR care s-a prăbuşit luni a fost transportat luni la Spitalul Militar unde i s-au făcut investigaţii complete şi a fost operat. Un MIG 21 Lancer s-a prăbuşit între Nazarcea şi Culmea, din judeţeul Constanţa. Pilotul s-a catapultat înainte de prăbuşirea aeronavei. MIG-ul aparţine Forţelor Aeriene Române şi efectua o misiune de antrenament, aparţinând Forţelor Aeriene Române.

 

ȘTIRI VIDEO GdS