31.8 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Arest preventiv pentru şoferul beat care a omorât o femeie în Murgaşi

Dolj: Arest preventiv pentru şoferul beat care a omorât o femeie în Murgaşi

Şoferul care a lovit mortal o femeie în localitatea Murgaşi, în timp ce conducea sub influenţa băuturilor alcoolice a primit arest preventiv, în urma admiterii propunerii formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova. Astfel, s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului Truşcă Paul pe o durată de 30 zile, de la 18.08.2014 până la 16.09.2014, inclusiv. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia, având drept de contestaţie în 48 de ore de la pronunţare.

Vă reamintim că accidentul s-a produs în cursul zilei de duminică, în jurul orei 13.00, în localitatea doljeană Murgași. Oamenii legii au stabilit că Paul Trușcă, de 35 de ani, din localitate, în timp ce conducea un Ford pe DJ 643A, pe raza localităţii Murgaşi, a accidentat-o mortal pe Alexandra Scarlat, de 61 de ani, care mergea pe marginea drumului.
În urma primelor cercetări făcute de polițiștii de la Rutieră s-a stabilit că accidentul mortal s-a produs din cauza neatenției în conducere a lui Trușcă, care se urcase băut la volan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS