22.8 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePersonalul din aviaţia civilă va beneficia de servicii de pregătire în cadrul unui centru regional

Personalul din aviaţia civilă va beneficia de servicii de pregătire în cadrul unui centru regional

Personalul din aviaţia civilă va beneficia de servicii de pregătire și perfecționare în cadrul unui centru regional, pe baza colaborării dintre ROMATSA, Aeroporturi București, Tarom, Școala Superioară de Aviație Civilă, Aeroclubul României și complexul Astoria de la Snagov, a anunțat azi Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii.
„România este recunoscută ca fiind o ţară cu foarte buni specialişti în aviaţia civilă. Am convingerea că prin aducerea în comun a întregii experiențe din aviaţia civilă română vom construi cea mai performantă instituție de profil din Europa de Sud-Est. (…)  Este un proiect ambițios, care depășește granițele României, dar, mai important, este un proiect esențial pentru școala de aviație românească”, a declarat, ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Anca Boagiu.
Actul de constituire a Centrului Regional de Excelenţă în Aviaţia Civilă a fost semnat pe 1 septembrie la sediul ROMATSA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS