21.4 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalRomânia / Gabriel Iancu: Sunt sigur că putem câştiga grupa de Liga Naţiunilor

România / Gabriel Iancu: Sunt sigur că putem câştiga grupa de Liga Naţiunilor

Fotbalistul echipei naţionale a României, Gabriel Iancu, consideră că formaţia pregătită de Mirel Rădoi are puterea de a câştiga grupa din care face parte în Liga Naţiunilor, alături de reprezentativele Irlandei de Nord, Austriei şi Norvegiei.

„Sunt sigur că putem câştiga grupa de Liga Naţiunilor. Am văzut foarte mult talent în echipa noastră şi nu văd de ce nu am reuşi asta“, a spus Iancu, într-un interviu acordat site-ului oficial al FRF.

Jucătorul echipei FC Viitorul Constanţa a afirmat că s-a acomodat repede în lotul echipei pregătite de Rădoi.

„Au fost momente în care am simţit că va fi mai greu pentru că am lăsat pedala mai uşor, dar întotdeauna m-am gândit că vreau să joc pentru echipa naţională. Cu mulţi dintre colegi am mai jucat şi mi-a fost uşor să mă acomodez la echipa naţională. Domnul Rădoi este un antrenor extraordinar, îl cunosc, l-am avut şi la FCSB. Sunt sigur că poate să schimbe multe şi eu cred că putem face performanţă împreună. Eu mă simt cel mai bine în centru, dar voi juca ceea ce îmi va cere antrenorul“, a mai spus Iancu.

Echipa naţională a României întâlneşte vineri, 4 septembrie, de la ora 21.45 (Pro TV, live text pe gds.ro), pe Arena Naţională, selecţionata Irlandei de Nord. Apoi, luni, 7 septembrie, de la ora 21.45, la Klagenfurt, va juca împotriva reprezentativei Austriei. Acestea sunt primele partide din noua ediţie a Ligii Naţiunilor.

Citeşte şi: România U21 / Tricolorii şi-au ales numerele. Vezi cu cât va juca Vali Mihăilă!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS