22.8 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportRomânii, gata de revanşă în Liga Europa

Românii, gata de revanşă în Liga Europa

Înfrângerile pe linie înregistrate în etapa a 3-a din Liga Europa nu au fost uitate de reprezentanţii cluburilor Rapid, SC Vaslui şi Steaua, aceştia promiţând revanşa în partidele de astăzi, din runda a 4-a din faza grupelor.
Rapidul nu va avea, cu siguranţă, un meci uşor în Polonia, ţinând cont că Legia Varşovia s-a impus la Bucureşti cu 1-0, dar giuleştenii nu dezarmează: „Ne vom duce peste ei din primul minut, altă şansă n-avem! Un egal e mai mult degeaba. Ne-am săturat să băgăm texte de genul «sperăm cât timp mai avem şanse matematice». Astea sunt vrăjeli. Trebuie să nu rămânem la mâna altora şi să-i batem pe polonezi“, a explicat Daniel Pancu tactica meciului de astăzi, de la ora 20.00 (Pro TV). În celălalt meci din grupa C, PSV va juca la Eindhoven, de la aceeaşi oră, cu Hapoel Tel Aviv. Clasament: 1. PSV 9 puncte, 2. Legia 6, 3. Rapid 3, 4. Hapoel 0.
Nici reprezentanţii clubului Vaslui nu sunt convinşi de reuşită în partida de astăzi, de la Piatra Neamţ, programată de la ora 20.00 (Sport.ro şi Dolce Sport 1), cu Sporting Lisabona. „Între noi şi Sporting Lisabona este o diferenţă enormă, din toate punctele de vedere. Ei au o vechime de 105 ani, iar noi abia ne-am înfiinţat acum câţiva ani. Nu mai vorbim de buget, ei făcând transferuri de 40 de milioane de euro numai în această vară, în care au adus jucători de la AC Milan, Liverpool şi Sevilla. Vom încerca să facem ce putem pe organizarea de joc, astfel încât să ne putem ridica la nivelul competiţiei. Cu Sporting, trebuie să fii foarte echilibrat şi să rişti când ai ocazia să o faci. Aşa că aştept o minune“, a declarat antrenorul Viorel Hizo. SC Vaslui este în acest moment pe locul 3 în grupa D, cu 2 puncte, la egalitate cu Lazio şi FC Zurich, Sporting fiind lideră cu 9 puncte. În celălalt meci, Lazio Roma va primi vizita elveţienilor de la FC Zurich, de la ora 20.00 (Dolce Sport 2).
Umilită în Israel, Steaua nu concepe să piardă şi returul cu Maccabi Haifa, care se va disputa pe Arena Naţională, de la ora 22.05 (Pro TV). „Ne aşteaptă un joc foarte greu, după ce în tur am pierdut cu 0-5, şi într-un fel sau altul suntem preocupaţi să întoarcem rezultatul. Totul depinde numai de modul în care vom intra pe teren şi de angajamentul depus“, a spus antrenorul Ilie Stan.
În celălalt meci al grupei J, Schalke va juca pe teren propriu, de la ora 22.05 (Dolce Sport 2), cu AEK Larnaca. Clasament: 1. Schalke 7 puncte, 2. Maccabi 6, 3. Steaua 2, 4. AEK Larnaca 1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS