22.8 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Oţelul nu e prea strălucită în această perioadă!“

„Oţelul nu e prea strălucită în această perioadă!“

Căpitanul pandurilor, Mihai Pintilii, crede că Oţelul Galaţi este o echipă destul de abordabilă în acest moment chiar dacă evoluează în Champions League

Cu excepţia lui Băcilă, accidentat, Petre Grigoraş are la dispoziţie tot lotul valid pentru jocul cu Oţelul Galaţi, programat duminică, la Târgu Jiu. Contra campioanei vor reveni şi „greii“ pandurilor, Viera, Chiricheş şi Pintilii. „Formăm o familie. Suntem o echipă împreună. Toţi suntem lideri. Nu există un Messi la noi să facă diferenţa. Am ajuns unde am ajuns prin jocul echipei. Toţi am muncit, nu numai Chiricheş, Pintilii sau Viera“, a comentat Pintilii.
Dacă în iarnă Oţelul a câştigat la „masa verde“ jocul programat pe terenul pandurilor din cauza unei datorii a clubului gorjean către Dinamo, acum gălăţenii trebuie să demonstreze pe teren că sunt mai buni. „Sperăm să nu luăm gol şi să înscriem mai mult. Domnul profesor e cam nemulţumit când câştigăm cu 1-0. Să sperăm că vom marca şi vom câştiga cu Oţelul. Este o dorinţă de-a noastră mai veche. Anul trecut nu am apucat să jucăm cu Oţelul acasă. Oţelul nu e prea strălucită în această perioadă şi vreau să-i batem! Unii venim după accidentări, dar nu avem ce face. Şansele cred că sunt egale, pentru că sunt două echipe cu acelaşi stil. Dacă jucăm ca în meciul cu CFR Cluj nu avem cum să nu câştigăm. Oţelul are timp berechet să-şi revină chiar dacă joacă în Liga Campionilor. Suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci greu“, a spus Pintilii.

Dorinţa lui Pintilii: 30 de puncte în acest an
 
Deşi nu are obiectiv calificarea în cupele europene, Petre Grigoraş ar vrea să termine turul campionatului în primele cinci locuri. „Va depinde numai de noi dacă vom reuşi să fim «europeni» de toamnă. Jucăm trei partide acasă, dar două dintre ele cu două echipe foarte puternice, Oţelul şi Rapid, iar între acestea avem un meci în deplasare, la Vaslui. Deci trei etape de foc. Dacă reuşim să rămânem la +4 în clasamentul adevărului, atunci sigur putem spera la primele cinci locuri în Liga I. Ar fi o surpriză plăcută pentru toţi să fim acolo, între primele cinci-şase, pentru că nu ştiu dacă se aştepta prea multă lume la asemenea parcurs al pandurilor“, a afirmat Grigoraş. Şi Mihai Pintilii are o dorinţă: 30 de puncte la jumătatea campionatului. „Vin trei meciuri infernale, cu Oţelul, Vaslui şi Rapid, dar cel mai important e să jucăm cum ştim noi s-o facem. Mi-aş dori să avem 30 de puncte la finalul turului. Aşa ar fi OK. Mai sunt cinci etape şi suntem capabili să obţinem trei victorii“, a susţinut şi Pintilii.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII